2004-03-24, 18:31
|
|
Konto usunięte
|
Re: Meble
ja jestem na podobnym etapie, został mi tylko remont kuchni i łazienka + WC do których juz sie przymierzam. I tak: podobami sie łazienka zamieszczona wyżej ta bezowa (ciepły kolor), nie lubie IKEI bo mozna ja spotakac niemal w każdym domu a jakość mebli ... no cóż. Bibetolty owszem, ale mebli tam nie kupię. Sypialnie kupiłam w BLACK RED WHITE "Fantazja" ale bez szafy bo mi sie nie mieściła, do tego do duzego pokoju mebeleki te niżej z systemu vis -a-vis, zaskoczyła mnie cena bo na stronie jest duzo wyzsz niz zapłaciłam, a mianowicie (bez duzej witryny) 1300 zł w tym złożenie i wniesienie na 4p. Kuchnie tez ma zamiar tam kupic ale jeszcze nie oglądałam w innych skalepach i na pewno pod zabudowę.
Odradzam kanape w skórze, bo 1) bałabym sie zrobić jakąś imprezkę, bo to róznie może być, łącznie z przepaleniem papierosem, polpamieniem i takie tam. 2) do skóry przykleja sie pupa więc sksik na kanapie chyba odpada 
Szafę mam na korytarzu z Komandora.
Oj , ta mniejsza witynka mi sie pomyliła bo jest z 3 pólkami a ja mam z 2, pasuje wysokoscią do tej otwartej, tzn stoi obok.
|
|
|