Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-21, 22:13   #2014
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Ilsa, kościół, do którego należałam, miał swego czasu niebiesko-zielono-kremowo-bordowe ściany, więc też tam welon nie pasuje? ooo, a ten, w którym teraz jestem, ma brzydkie białe ściany, takie jakby źle otynkowane. fuuuuuuuuu-
poza tym, o zgrozo, nawet z najbardziej pasującego do welonu kościoła TRZEBA WYJŚĆ np. na parking - a każdy wie, że welon + parking =

EDIT:
Ilsa, kciukam za pracę lubego swoją drogą operator DTP zarabia niezłe pieniądze, więc niech się tej grafiki trzyma
ja tak tylko napisałam bo sama nie włożyłabym welonu do USC albo pstrokatego kościoła ale macie rację - to ma tą samą ważność i jeśli takie jest życzenie Rain to powinna je spełnić, to jest jeden taki dzień ! A później sesja jest i tak gdzie indziej robiona

nie wiem co to jest DTP, zaraz sobie sprawdzę ale on marzy też o robieniu gier no ale mówię mu że za dużo jest piractwa i to powinno być jego hobby gdyby miał jakiś mały zespolik do zrobienia gry a grafiki robi ładne (pokazać wam ? )

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-05-21 o 22:17
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora