2010-05-22, 08:38
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
Napisane przez mszu
A!.... a imie... najprawdopodobniej bedzie Nadia 
|
Bardzo ładne Imię Dobry wybór!
Cytat:
Napisane przez kotekk81
Fajnie macie dziewczyny ze Wam sie dzidziusie ujawnily, moj niestety nie jest skory do wspolpracy, 
|
Moja Niunia, jescze nie ujawniła się w 100%, też się ukrywa ..ale na Liscie mam MIlenkę wpisaną bo być może" to NiuNia
Cytat:
Napisane przez aaneczka1984
Dzis mam zawalony dzień...
Piekę dziś ciasto z truskawkami.....  , mam później sałatke robić, obiad ugotować, dom ogarnąć...no i jeszszcze siory syn dziś mi będzie truł pół dnia bo siostra do pracy idzie a on u nas zostaje   Ale wieczorkiem spotylamy się ze znajomymi.....  wkońcu z domciu wyjdę  Zdziwią się jak brzuszek zobaczą bo o niczym nie wiedzą 
|
;-) ja na ciasto to chyba wpadnę..uwielbiam=mniam, mniam 
a co do wizyty ze znajomymi;-) ale zrobisz im psikusa przyjdziesz z brzusszkiem, będą MEGA zdziwieni eheh
Cytat:
Napisane przez justysia8522
Witam oczekujące mamusie i proszę o dopisanie mnie do listy 
Justyna, lat 24, termin porodu 15,09 
|
WITAJ!!
Cytat:
Napisane przez naked21
|
Super, ze wozek juz masz to duże odciązenie w portfelu he
U mnie słonko świeci , ja nie dawno wstałam.
Luby wrocił z kawalerskiego o 2.30 i musial mi wszystko opowiedzieć- pijaczek jeden- a kiedy on sobie już smacznie spał ja miałam problem z zasnieciem tam do 4.00 strasznie się źle czułam i juz brzusio mi troszke zaczyna przeszkadzac, mimo ,ze wcale nie jest taki duzy
|