Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-22, 08:38   #4037
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez mszu Pokaż wiadomość
A!.... a imie... najprawdopodobniej bedzie Nadia
Bardzo ładne ImięDobry wybór!

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Fajnie macie dziewczyny ze Wam sie dzidziusie ujawnily, moj niestety nie jest skory do wspolpracy,
Moja Niunia, jescze nie ujawniła się w 100%, też się ukrywa ..ale na Liscie mam MIlenkę wpisaną bo być może" to NiuNia

Cytat:
Napisane przez aaneczka1984 Pokaż wiadomość
Dzis mam zawalony dzień...
Piekę dziś ciasto z truskawkami..... , mam później sałatke robić, obiad ugotować, dom ogarnąć...no i jeszszcze siory syn dziś mi będzie truł pół dnia bo siostra do pracy idzie a on u nas zostaje Ale wieczorkiem spotylamy się ze znajomymi..... wkońcu z domciu wyjdę Zdziwią się jak brzuszek zobaczą bo o niczym nie wiedzą
;-) ja na ciasto to chyba wpadnę..uwielbiam=mniam, mniam
a co do wizyty ze znajomymi;-) ale zrobisz im psikusa przyjdziesz z brzusszkiem, będą MEGA zdziwieni eheh

Cytat:
Napisane przez justysia8522 Pokaż wiadomość
Witam oczekujące mamusie i proszę o dopisanie mnie do listy
Justyna, lat 24, termin porodu 15,09
WITAJ!!
Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość
hmm a ja się zastanawiam nad wanienką fisher price - załączyłam foti. wizualnie fajna, potrzebuję takiej, w której sama bez problemu wykąpię małego. tylko, że ta podobno starcza na króko

Hej ta wanienka, fakt na krotko ci starczy i jest dosc droga Kup jak największa z wkladem

a ja jestem mega zadowolona, bo rodzice wynaleźli w garażu wózek po mojej młodszej siostrze \
Super, ze wozek juz masz to duże odciązenie w portfelu he

U mnie słonko świeci, ja nie dawno wstałam.
Luby wrocił z kawalerskiego o 2.30 i musial mi wszystko opowiedzieć- pijaczek jeden- a kiedy on sobie już smacznie spał ja miałam problem z zasnieciem tam do 4.00 strasznie się źle czułam i juz brzusio mi troszke zaczyna przeszkadzac, mimo ,ze wcale nie jest taki duzy