Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-22, 08:49   #1513
stefni
Przyczajenie

Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II

Kogo jak kogo, ale mnie nie można oskarżać o to, że za mało jem ; D uwielbiam jeść, często po prostu ŻRĘ a nie jem. To znaczy, na przykład mając posiłek z grupy 2 zjadam powiedzmy pół makreli i pół serka camembert, albo dwie garstki orzechów i 5 dużych plasterków szynki, czuję się po tym najedzona. Myślę, że to wystarczające ilości, jeśli jem co 2,5 godziny, na prawdę nie oszukując nie miewam w ciagu dnia uczucia głodu.
A w tym tygodniu w ogóle nie ćwiczyłam.. bo nie mialam siły po prostu. Myslę, że przy 58 kg / 163 cm po prostu musiałabym zrobić sobie z 5 tur , żeby coś poczuć. Tym bardziej że na codzień odżywiam się bardzo zdrowo, więc ta dieta nie była jakimś ogromnym szokiem dla mojego organizmu. Wywaliłam z mojego normalnego odżywiania tylko kasze, jogurty, ciemny chleb w zasadzie...

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Trish_Galway Pokaż wiadomość
zastanawia mnie coś. dlaczego niektórzy jedzą fasolkę szparagową będąc na turbo, skoro jej tam nie ma? można, czy mylą ze szparagami, które w turbo są dozwolone? bo układam menu na następny tydzień i lekko zgłupiałam...
Zielona fasola jest dozwolona - zielna fasola to fasolka szparagowa.
Szparagi to szparagi : )

Edytowane przez stefni
Czas edycji: 2010-05-22 o 08:53
stefni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując