Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wspołne wychodzenie z R - dziewczynki na U! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-22, 12:12   #52
saming
Zakorzenienie

Dot.: wspołne wychodzenie z R - dziewczynki na U! :)

Cytat:
Napisane przez ar22 Pokaż wiadomość
czyli taka kolacje: serek wiejski, pół pomidora, szczypiorek, rzodkiewka, słata, ogórek zielony + przyprawy - to wszystko jako sałatka i do tego kalarepka to o której moge zjeśc???jeżeli chodze spac po 22
Spokojnie o 21-21.30 możesz to jeść.

Cytat:
Napisane przez liquefy Pokaż wiadomość
pół godziny przed snem może być nawet białkowo-tłuszczowa bo tłuszcz jeszcze bardziej opóźnia wchłanianie białka, co na noc jest korzystne
Niby tak, chociaż słyszałam, że łatwiej wtedy o odkładanie tego tłuszczyku i coś tam siada na żołądek. Nie wiem jak to dokładnie jest, dla mnie coś tłustego na noc jest zwyczajnie za ciężkie. Wolę zjeść sobie do godziny czasu jakiś serek/jajka + warzywka.

Cytat:
Napisane przez mircia14 Pokaż wiadomość
A ja się dziwnie czuję. Wiem, że niedługo U i już bym chciała zacząć w jakiś sposób, ale nie mogę, po prostu nie mogę. Boję się zjeść ziemniaka, nie zjem kawałka ciasta, choć mam ogromną ochotę. Boże, co się ze mną dzieje
Mania wiecznego odchudzania. Bardzo ładnie schudłaś, więc nie bój się, bo ćwiczysz i powoli wprowadzaj zakazane produkty, żeby organizm się przyzwyczaił do nich. Śmiałości! ;- )

saming jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując