Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-22, 11:37   #133
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))

Cytat:
Napisane przez jamaicaP Pokaż wiadomość
a truskawy wczoraj zakupialm wreszcie, kupilam kilogram, polowe zezarlam ze smietana az mi sie ulewalo a druga zjem za chwile...
na pocieszenie, bo mnie maz z raan zeźlił... zasmucił.. ach wszystko naraz...

ni z gruszki ni z piertuszki zaraz po sniadaniu oswiadczyl ze jutro pojedziemy na zakupy bo on za chwile jedzie do sieie na wies...
oszzzz ty se mysle......... i mowi och bo ja nie bede w domu siedzial przeciez!
a ja to moge????? taka pogoda, moglibysmy wyjsc gdzies a on mnie zostawia w tym cholernym bloku........
pozalil sie ze dlaczego zawsze taka jestem ze jak on gdzies chce wyjsc to zaraz sie krzywie.....nawet nie probowalam mu wytlumaczyc ze nie w tym rzecz... wzielam sie za zmywanie i powiedzialam ze sama pojade po dzidkowe rzeczy...
szczerze mowiac nie chce mio sie wlec tramwajem w upal i to z zakupami....
z drugiej strony ciekawe ze jak trzeba mnie gdzies podwiezc to jest pol dnia marudzenia ze on nie lubi prowadzic i td bla bla...
echhhh dodal ze wie ze mi przykro ze zostaje sama w domu ale ... przeciez przyzwyczajona jestem!! no ładnie....... a mam inne wyjscie?

aaaj rozstroilo mnie to calkiem jakos....... niech jedzie, niech sie nacieszy, jakby zostal w domu to i tak bym go nigdzie nie wyciagnela tylko by zasiadl przed kompem....
Ja też z mężem ciążowe zdjęcia to mam tylko ze ślubu Ale i tak nic nie widać bo gorset miałam taki maskujący xD
A co do twojego lubego to cięzarną tak zostawiać i sobie jechać.. a nie zaproponował wogóle żebyś i ty z nim przewiozła dupkę skoro cały czas siedzisz i kisisz się w domu?!
Z resztą.. mój też wychodzi do kolegów.. a ze mną to już nie
Nawet nie tyle do kolegów bo mi to lotto ale na chociaż krótki spacer :[

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując