Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-22, 13:43   #3531
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
w czwartek mialam urodzinki moj BS zabral mnie na impreze cala noc balowalismy do rana a podczas imprezy zaspiewal mi przy wszystkich na srodku klubu sto lat do mikrofonu i wreczyl 21 czerwonych roz
a potem w domu oczywiscie dostalam kolejna czesc prezentu mianowicie jego

następnego dnia zabrał mnie do restauracji japońskiej mmm sushi mniam bylo cudownie

a dzis pomagam mamie bo jutro impreza cz.3 czyli dla rodzinki
Lat stooooooooooo!!!!!!!!!!!! !

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a raczej czytamy
no więc, od samego rana juz miałam taka chcicę że szok, no i przyjechał BS wieczorkiem sama wcześniej zgasiłam telewizor bo już chciałam sie zająć sprzętem BSa, BS rzucił się na mnie zaczoł calować w usta szyję piersi po brzuszku potem między udami zajoł sie myszka paluszkami mimo że wiedział że chcę żeby zatopił w niej swoje usta, zrobilam sie taka mokra wkońcu nie wytrzymałam i sama schyliłam głowę BSa żeby mnie "tam " wylizał,myślałam że odlecę z rozkoszy, byłam taka podniecona, potem BS zajoł sie drugą dziurką, ocierałam się o orgazm ale nie chciałam dojść więc odsuwałam jego głowę na zmianę, potem ja zajęłam sie jego sprzętem BS dyszał a mnie to bardzo jarało, potem zaczęliśmy od pozycji misjonarskiej kochaliśmy się tak dosyć długo bo lucię czuć BSa głęboko w sobie, potem na pieska ja pieściłam sie paluszkami a BS mocno zatapiał się w mojej dziurce, na koniec było na jeźdźca uwielbiam tą pozycję bo sama ytzymam kontrolę i widzę jak BSowi jest dobrze no i był cudowny finisz
madzia Twoje opisy to ja naprawde lubię ;p

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-05-22 o 14:05
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora