Zara,Bershka,Atmosphere,V enezia, H&M KWIATY, MARYNARSKIE, PASTELE, PLATFORMY
Zaczynamy 
Mam sporo ciuszków w których nie chodze wiekszośc została założona raz. Przez długi czas zajmowałam się modelingiem wiazku z czym mam mnustwo ubrań z przeróżnych zakątków świata w tym również ubrania od młodych projektantów (pojedyńcze egzemplarze). Mam również sporo kosmetyków w stref bezcłowych takich firm jak : Elizabeth Arden, Givenchy, Armani, Lauder, Guerlain itd. Chetnie się wymienie na coś fajnego poszukuję raczej małych ubrań 32(XXS), platform 37(24,5cm), kosmetyków markowych i wiele innych ale narazie musze to spisać 
PILNIE SZUKAM SUKNIE SLUBNEJ NA ok 34 moze 36 do wymiany krój obojętny potrzebna do sesji
Część ubran może znikać ponieważ rozpoczełam działalnosc na innych stronach i portalach.
szukam rozmiarów 32 (xxs) 34(xs) oraz dzieciecych na 158cm
-sukienki ołowkowe
-krótkie spodenki dzisnowe
-spódniczka mini (tylko bershka)
-bluzki tuby
-boxerki
-spodnie dzinsy (32)
-wiosenne kurtki
-wiosenny płaszcz
i wiele innych
-Spódniczka mini (Lizabet Jeans) ala Bershka rozm 34 długosc 19cm biodra 44cm
-Ółówkowa spódnica w modny deseń kwiatowy rozm 36/38 dokonale dopsowana wymiary dla zainteresowanych chce z to coś dobrego 
-Mini spódniczka z falbankami w kwiatuszki posiada szlufki aby móc wmontować jakaś wstarzkę szyta ręcznie na zamówienie( jedyny egzemplarz ) lekko wystaja z niej pojedyncze niteczki jak zapewniała mnie projektanta ma być w stylu destroyed
-Mini spódniczka złoto + czerń szyta na zamówienie ok 34
Edytowane przez boskie_ubrania
Czas edycji: 2010-05-23 o 08:01
|