2010-05-22, 19:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Endermologia
Cytat:
Napisane przez Maripossa
nie twierdze ze jestes przyglupem. tylko ze jesli nie masz kompletnej wiedzy nt.temat i jesli nie wiesz WSZYSTKIEGO o tej metodzie, jak to naprawde dziala, to nie rozumiem dlaczego tak ciagle obstajesz przy swoim?
jesli tobie to nie pomoglo na odchudzanie to tak napisz, ze tobie nie pomoglo albo twojej znajomej ale nie pisz, ze to dziala tylko na wode.
Poza tym rozbijanie kom.tluszczowych to nie jest uwalnianie z nich wody.
Ultradzwieki obecne w roznych nowoczesnych urzadzeniach rowniez je ROZBIJAJA tylko dzialaja na innej zasadzie - wlasnie ultradzwiekow a nie podcisnienia.
Radzilabym tylko ciut ostrozniej sie wypowiadac na ten temat, gdyz chyba sama wiesz, ze nie masz kompletnej wiedzy do tego (zeby nie bylo, nie chce cie tym obrazic, nie kazdy musi sie znac na zabiegach z ktorych kozysta).
|
mialam na mysli usuwanie wody i toksyn...
wiedze mam nabyta i uwazam ze moge sie wypowiadac na tym forum nt. endermologii.
nie zapisalam sie na nia aby schudnac ale zeby pozbyc sie cellulitu bo to jest niby najlepsza metoda na rynku na cellulit...
cellulit mi nie zniknal dlatego tez nie jestem zachwycona endermologia i w skali 1 na 10 - poziom mojego zadowolenia to 5. byly plusy ale ogolnie nie spelnila oczekiwan jakie miala spelnic wg. opisu w reklamie i sposobu dzialania, pozdrawiam.
|
|
|