Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co głupiego robiłaś po porzuceniu, by odzyskać faceta
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-23, 12:56   #5
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983
Dot.: Co głupiego robiłaś po porzuceniu, by odzyskać faceta

Maile pisałam dwóm facetom. Pierwszy chłopak, to był ten od zdrady... Pisałam, że go kocham, że nie mogę bez niego żyć, itd. Raz nawet odstawiłam scenę pod jego drzwiami. Napisałam list na papierze, wzięłam ze sobą cebulę (z ciągłego płaczu zabrakło mi łez. Nigdy nie sądziłam, że takie zjawisko na poważnie występuje), by wywołać łzy, poszłam do niego, on otworzył, a ja łamiącym się głosem: przeczytaj, proszę... I poszłam. A on na mnie:
Innemu napisałam tylko 1 maila. Wydrukował i pokazywał kumplom...

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość

Jak rady dla dziewczyn po rozstaniu to pamiętajcie że ignorowanie, całkowite!!! kogoś jest najlepszą bronią i najlepszym lekarstwem dla nas samych. Żadne szopki, typu spotkania, umawiania, telefony, przyjacielskie smsy, chęć zemsty przez pokazywanie mu się z nowym facetem. Takie mam zdanie.
Masz rację, ale do tego dochodzi się z czasem (często z wiekiem i ilością zerwań) i na własnych lub przykładzie błędów innych. Stąd mój pomysł założenia tego wątku

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2010-05-23 o 12:58
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując