2010-05-23, 20:10
|
|
BAN stały
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
ułaaa ciężko za wami nadążyć, nie było mnie zaledwie kilka godzin, a tu o proszę ile nowych postów, spokojnie przeczytałam wszystkie.
Tak to ja uznaję dniem takim jako tako grzeszkowatym sobotę, nie odmawiam sobie niektórych rzeczy, ale bez przesady nie pakuję w siebie żadnych chipsów czy innych badziewstw 
Dzisiejszy dzień minął ok, poza małym grzeszkiem o którym wspomniałam nic więcej się nie wydarzyło. Dziś już się nie ważę, zważę się rano.Myślę że pomiarów możemy dokonywać co tydzień i wpisywać je do tabeli, np. w piątki 
Jeździłam na rowerze- 12 km za mną do tego skakanka 3x100 i jeszcze przed snem 2x50 brzuszków i poćwiczę nogi.
Myślę, że dodam do swojego jadłospisu tą kaszę gryczaną, tuńczyka i zakupię mrożone jagody, mogą super smakować zmiksowane blenderem , jak mała słodycz .Co o tym myślicie??
Jutro znów przewaga jabłek, a na śniadanko zjem 2 jajka na twardo i wypiję zieloną herbatkę .
Życzę wam miłego wieczoru i spokojnej nocy! Trzymać się!! Pamiętajcie słodycze to nasi wrogowie!!
|
|
|