|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Cytat:
Napisane przez agnes208
Domiks wiesz co mam wrazenie ze jednak troszke przesadzasz do tej pory taka polityke uprawiała głównie kasiaher ze pewnie nikt mnie nie pamieta nikt mnie nie widzi wiadomo czasem kazdej sie moze zdazyc upomniec sie o uwage jak jej na czyms szczegolnie zalezy ale nie oczekuj tez ze za kazdym razem bedziemy piały zachwytami nawiasen mowiac sama nie raz pochwaliłam zdjecia twojej córeczki i córeczki strippy bo naprawde fajne małe dziewczynki ale tez nie oczekuj ze za kazdym razem tak bedzie i ciagle i ciagle owszem mozna pochwalic ale nie za kazdym jednym postem ze zdjeciami małej moze zostane teraz zrugana za to co napisze ale fakt ze twoja corka jest dla ciebie całym swiatem jest najzupełniej normalny i fascynujacy ale rownoczesnie nie oznacza to ze dla nas tez tak jest dużo z nas nie ma jeszcze dzieci nie jest w ciazy itd wiec wybacz ale nie odbieramy świata tylko przez pryzmat dziecka. Przepraszam ze tak obcesowo ale jakos nie moglam inaczej tego ubrac co pomyslałam i prosze nie oczekuj od nas za kazdym razem ze wszystkie jak jedna bedziemy odpowiadac na twojego posta skomentowały 3 dziewczyny kolejnego skomentuja nastepne wg mnie sprawiedliwy podział Chcialabys zeby na siłe komentowac a nie z chęci??
No tom sie podzieliła spostrzezeniami
|
O wlaśnie! Czyli, Ty też to zauważyłaś. To w takim razie ja nie mogę zrozumieć jednego - skoro ja jej kiedyś spokojnie zwróciłam uwagę na to, że przesadza to straszne larum podniosła, ze ja atakuje i to ja przesadzam, bo ona przecież tak nie robi, ze niby kiedy i gdzie.
Czyżby prawda ją aż tak bolała? Czy też przewrażliwiona na swoim punkcie? 
Poza tym Dziewczyny - to nie towarzystwo wzajemnej adoracji i musowego słodzenia sobie na każdy post, tylko wątek, gdzie każdy udziela się tam, gdzie uważa za stosowne i gdzie ma coś do powiedzenia i obrażanie się, że nie wszystkie reagują na jakiś post jest dziecinne. Jednak ZAWSZE ktoś skomentuje, choćby tylko jedna osoba, zaś zauważy większość.
Czas edycji: 2010-05-23 o 23:26
|