Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ceny:((
Wątek: ceny:((
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-23, 23:14   #10
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk
Dot.: ceny:((

Jesli nie rodzilas jeszcze to raczej nie robia nic z nadzerka ale jesli jest taka koniecznosc to wymrazanie. Ja mialam duuuza nadzerke ktora w ciazy mi sie powiekszyla i mialam ja wymrazana rok po ciazy, nie zaplacilam nic bo mialam robione na NFZ wiec czemu ty nie mozesz isc na NFZ ? tylko chcesz prywatnie ? prywatnie ten sam lekarz ktory robil mi za darmo na NFZ bierze za wymrazanie 300 zl (nie wiem czy to juz z wizyta czy oprocz wizyty) a zabieg ten sam....lekarstw nie bralam zadnych, wizyta kontrolna po 2 m-cach ale ja akurat na wizyte kontrolna juz nie zdazylam isc bo zaraz w 1 cyklu po zabiegu zaszlam w druga ciaze wiec poszlam do niego ale w innej sprawie, nadzerki juz nie mam, bynajmniej prowadzacy gin nic nie mowil ze jest 9 a prowadzi ciaze inny gin)

A druga sprawa to po wymrozeniu nadzerki idzie sie po 2 m-cach na kontrole i jest prawdopodobienstwo ze cos z tej nadzerki zostalo, ze nie wymrozila sie calkowice i wtedy zabieg sie powtarza ktory chyba znowu jest platny ale tego nie jestem pewna

Edytowane przez buziaczekk
Czas edycji: 2010-05-23 o 23:24
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując