2010-05-24, 08:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o
Cytat:
Napisane przez tybeciki2
dzisiaj zaczynam 3 tydzień diety . Przez pierwsze 8 dni czystych protein schudłam z 69 kg na 64, 6 . Pierwszy tydzień łaczenia z warzywami zrobilam 1/1 dlatego ze mam problemy ze stolcem - niestety nadal ide na ubikacje co 4-5 dni - to stanowczo za duże odstepy ! . Miałam tez jeden grzech w tym tygodniu - lody . mialam takie parcie na slodkie ze nie wytrzymalam . nie odbilo to sie jakos specjalnie na diecie bo po pierwszym tygodniu 1/1 zeszlo z wagi 0,5 kg .Tak wiec dzisiaj zaczynam trzeci tydzień diety z wagą 64,1 kg . Mój cel 60 kg - ale i wakacje przed sobą wiec bedzie ciężko .Mam tez zastrzezenia co do slodzikow , wprawdzie nie slodze herbaty a kawy od kilku lat nie pijam wcale ale kiedy wkońcu upieke sobie jakies ciasto dodam do niego cukru lub miodu . Czytalam kiedys sporo na temat zdrowego odzywiania i wpływu zywienia na niektore choroby poniewaz jestem osoba dośc czesto zmagajaca sie ze zdrowiem i wyczytalam ze slodzik to paskudztwo bardzo niszczace wzrok . Tak wiec raz po raz bede grzeszyla ciastem upieczonym z waszych przepisow ale z odrobiną miodu czy cukru .
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------
Wszystkiego naj naj z okazji imienin - pokusilas faktycznie ech !
|
za kazdym razem kiedy zjesz cukier mozesz przerwac proces czerpania energi z bialka- ten na ktorym sie opiera nasza dieta
cukier jest stanowczo zakazany - wystarczy ze jemy go sporo w nabiale i sie ledwo wyrabiamy w normie wegli jaka mozna zjesc dziennie zeby nie zaklocic nic w organizmie,
musisz sie zdecydowac czy dasz rade bez cukru, bo inaczej nie ma sensu isc na diete
|
|
|