Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-24, 10:54   #1290
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Rozumiem ... czyli potrzebuję ok. 80-100 herbatników. Bzyczka dziękuję Ci serdecznie marzyłam o tym cieście.
martucha ja też uwielbiam to ciasto w wersji miodowej, ale za dużo roboty z tymi plackami. Robimy je z mamą przeważnie na święta.
my tez je robimy na swieta.. wyjatkiem jest ciaza mama mi go robi czesciej bo mam zachcianke

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny
prosze ale nie wiem czy czasem my niedajemy do ciasta jeszcze smietane.. sprawdze i ci napisze bo na gore na bank posypujemy cukrem pudrem a nie czekolada.. wiec napisze pozniej

ide robic nalesniki bo dzis mysze zrobic cos na szybko i duzo bo jak bedziemy konczyc pokoj to nie bedzie czasu

mam nadzieje ze przed frontem robot jeszcze tu zajrze jak nie to wieczorkiem jak skonczymy pokoik