Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-24, 13:37   #4085
Ravenne
Raczkowanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Magdusia właśnie (po raz trzeci dzisiaj) przewróciła się z plecków na brzuszek - chyba jej się to podoba
Gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
to mnie uspokoiłaś!

a oto mój pączulek na dzisiejszym długaśnym spacerze
Załącznik 3132730
Załącznik 3132736
Piękna Czapeczka prześliczna, muszę taką Alicji sprawić.

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość

a dziś stawiam wszystkim drinka mlecznego bo mam imieniny

Wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
nie było mnie troche a wczoraj to spedziłam prawie pół dnia po za domem na dworku u babci czyli prababci Agusi było tak pięknie słonecznie i cieplutko że spacerowaliśmy i ogladaliśmy ogródek i kwiatuszki

śliczne zdjęcia dzieciaczków
ja też się pochwalę moją niunia jak byliśmy w ogródku i wąchaliśmy kwiatuszki
pare krzewków jeszcze kwitnie więc udało się trochę oczy napaść widokiem

Brombusia gratulujemy ząbka i słowa tata
aha a my mamy taką spacerówkę bo kupiliśmy wózek 3funkcyjny
Śliczne dziewczyny

Brombi gratuluje ząbka i tata

Ja niestety miałam prawie 3 dni wycięte z życiorysu, w nocy karmiłam Alicję i wstałam z nią z fotela, żeby odłożyć do łóżeczka, a tu mi coś w kręgosłupie strzeliło i rwa kulszowa gotowa To już drugi raz po ciąży, normalnie chyba się załamie, ja nie mogę leżeć plackiem przy małym dziecku i faszerować się przeciwzapalnymi lekami. Muszę jechać do mojego ortopedy, ciekawe co z tym zrobi.
Alusia zaczęła nam sama zasypiać Kładziemy ja do łóżeczka, dostaje smoka i misia, przykrywamy kołderką, mała się pokręci, pomruczy i zasypia. Wcześniej obowiązkowo było potrzebne klepanie po pupci.
I zaczęła mówić mama Wychodzi jej mama, ale też amam albo mamam, ale i tak się rozpływam, mimo, że to nieświadome i chyba jeszcze nie ze mną połączone
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora