Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-24, 14:57   #352
marhalczar
Zadomowienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
a wiecie co? mam jakieś przeczucie, że Marchalczar się posypała
Dzien doberek!!!

No niestety nie...to juz 40 t.c+1 dzien....a Amelia dalej nic, nawet zamiaru nie ma przyjsc na ten swiat.

W sobote bylam na zkupach , potem na kolacyjce z mezem, wczoraj u znajomych i nie zagladalam na wizaz..

A jadzisiaj od rana tancze, spaceruje , krece sie po domu, posprzatalam na blysk...i dalej nic.....

Brzuch mam nadal wysoko, zadnych dolegliwosci, mala od czasu do czasu powierci sie , a wieczorami ma swoja ponad godzinna sesje akrobacka po czym ja zasypiam jak kamien i budze sie rano....

Moja kolezanka majaca termin na dzisiaj ,tak jak ja , urodzila w piatek synka w 3 godz od pierwszych skurczów...ja tez chce taki poród expressssssssss!!!!!!!!!! !!

...no i nadal czekam i czekam.... a chcialabym miec juz za soba poród i niunie w domciu

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Dobra, to raz jeszcze..bo napisałam w starym wątku

Hej dziewczyny

Ja już rozpakowana...18.05 3650kg 54cm - Nadia Niestety poszło przez CC, ale nie było źle

Gratulacje!!!