2010-05-24, 13:46
|
|
BAN stały
|
Dot.: Krytyka ze strony TZa
Cytat:
Napisane przez aktaga13
będę szła w zaparte  cycków nie zmienię ot tak dietą i ćwiczeniami (noo, może je odrobinę uniosę). ale już cellulit z mojej pupy powinien dawno zniknąć i nie miałabym tż za złe, gdyby stwierdzając fakt przyznał: "kotek, galareta ci się na pupie robi"  no bo robi. mam lustro, patrzę na to przed każdą kąpielą przerażona. poza tym tz autorki powiedział coś w stylu: "chodzmy razem na siłkę, zmienimy te nogi w nogi modelki"  ja to tak odbieram..
juz pisalam - moj tz sam ciagnie mnie na dywan i pompuje ze mną brzuszki, kiedy sama zaczynam narzekać na swoją oponę. to motywuje, zachęca. no i jest ZDROWE!
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------
miałam na myśli podforum fitness  tam możesz zawitać bez wstawania sprzed komputera.
|
ach no chyba, że tak biegam teraz od garnków do kompa i już nie nadążam 
tak więc ide się wziąć za ten obiad już solidnie, bo zaraz głodomory wróca, a tu dupa 
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------
Cytat:
Napisane przez cerveza
Babka, która ma siłownię, niech sobie ma, ale niech nie doradza jak się nie zna
Przy ćwiczeniach siłowych zwiększenie masy jest możliwe tylko i wyłącznie przy dodatnim bilansie kalorycznym. Aby zredukować tkankę tłuszczową, trzeba więc wejść na ujemny bilans. Dodatkowo do ćwiczeń siłowych należy ćwiczyć aerobowo (biegi, pływanie, rower itp.) i bardzo polecam HIIT - niesamowicie ujędrnia i wyszczupla całe ciało.
Także żeby schudnąć - siłownia/aeroby + koniecznie odpowiednia dieta.
Nie da się również schudnąć miejscowo, np. tylko na udach - ciało chudnie równomiernie, bądź zależnie od predyspozycji organizmu (jednym szybciej chudnie brzuch innym nogi).
|
oo super dzieki 
a co to jest HIIT?
|
|
|