Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przeniesienie nr - do innej sieci kom
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-24, 16:10   #1
aezn913
Raczkowanie

Przeniesienie nr - do innej sieci kom

Czy ktoś może przenosił nr do innej sieci ?
Ja właśnie bardzo bym chciała, ale nie umiem, sobie ze wszystkim poradzić

Posiadam kartę z sieci Era już od ok. 7 lat. Chciałbym zmienić operatora na Play , bez zmiany nr, poszłam więc, do ich punktu i dostałam kartę rejestracyjną do wypełnienia.
http://www.era.pl/repositories/era_p...258_kod008.pdf

Problem polega na tym, że ok 7 lat temu, kupowałam tel za gotówkę ze starterem (nowym nr, który mam obecnie). Mimo, że tel był dla mnie, nie kupowałam go osobiście, i nie pamiętam jakie dane osobowe (nazwisko itp) zostały podane wówczas przy zakupie do rejestracji karty/tel . Jak mogę to sprawdzić ?! Nie mogę znaleźć żadnych dokumentów o zakupie. Napisałam do BOA z Ery, jednak nie jestem pewna czy udziela mi takich informacji...

W karcie rejestracyjnej, którą mam wypełnić widnieje miejsce na naklejkę z kodem kreskowym, która niby znajduje się na kartce z Tak Tak. Oczywiście po 7 latach nic takiego nie mam. Czy ta naklejka to jakiś obowiązek? Czy można to spokojnie zostawić?

Nr seryjny karty sim - rozumiem, że znajdę to na karcie sim? Jeśli nie, to skąd?

Hasło - ( identyfikacja w biurze obsługi użytkownika) nic jednak takiego sobie nie przypominam, więc rozumiem, że to chyba nie jest obowiązkowe?

Bardzoooo dziękuje za wszelkie informacje!
Niestety nie dowiedziałam, się tego na miejscu, a w googlach nic nie ma ten temat.

Edytowane przez aezn913
Czas edycji: 2010-05-24 o 16:16
aezn913 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując