2010-05-24, 21:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja
oczywiście,ze sie przydadzą  od przybytu głowa nie boli
no własnie! a se mama prezent zrobiła:
a spoko loko nadrobie  to za wczorajszą wyżerę:
ale my tez chcemy zobaczyć:
|
Odnośnie mamy to pamiętam , jak rok temu w moje urodziny zapytałam jej - Mamo , co robiłaś 21 lat temu o tej porze ? Spodziewałam się odpowiedzi w stylu " cieszyłam się ze ślicznej córuni" , a usłyszałam " Dziękowałam Bogu, że to piekło nareszcie się skończyło "
Co do sukienek , to oczywiście, że się Wam pokażę 
Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx
sunsett haha na bank jechal specjalnie za toba!! moze myslal ze sie zatrzymasz i podbije pogadac
a ja sie dzisiaj nie wyspalam, niedawno wrocilam z angola, teraz zrobie niemiecki i chyba ide pobiegac  tak co 2dzien to chyba dobrze? bo miesni nie chce poprzepalac:
|
Kurde Myślisz ? W ogóle to ja żałuję teraz trochę, bo mogłam jakoś sprowokować wtedy spotkanie, tzn. pojechać jeszcze kawałek i skręcić na ubocze, tamtędy przepływa nasza rzeka. Zawsze można było ściemnić, że przyjechałam sprawdzić, czy woda opadła po tych deszczach i przynajmniej by się okazało ,czy faktycznie za mną jechał No ale teraz sobie mogę układać co by było gdyby, czasu nie cofnę 
Cytat:
Napisane przez Anastazja86
my też chcemy zobaczyć Ciebie w tych sukienkach
z tatą TŻ fatalnie  dzisiaj znowu miał radioterapię i znowu zareagował drgawkami  no i teraz do końca tygodnia będzie miał codziennie tą radioterapię..
ja tam biegam codziennie  oprócz niedzieli  i nic mnie nie boli więc myślę że z moimi mięśniami ok  ale co drugi dzień też jest dobrze
u mnie na kolację kanapki z polędwicą i rzodkiewką
byłam biegać, dzisiaj standardowo pół godzinki, trochę padał deszcz jak biegaliśmy ale później się przejaśniło 
wykąpałam się i zaraz chyba zrobię sobie pazurki znowu bo mi odprysł lakier z jednego paznokcia przez to sprzątanie 
|
Oczywiście , że się Wam pokażę Na dniach wstawię fotki 
Kurcze strasznie mi przykro z powodu Taty Twojego Tż :/ Rozumiem , że on jest w pełni świadom tego, co się z nim dzieje ? Ciężko mi sobie w ogóle wyobrazić , co musi czuć człowiek w takiej chwili :/ Masakra...

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja
Ola-no to ładnie pobviegałas
pomogłam mamię trochę w klejeniu kartek i zrobiłam 8 i pokręciłam hula hopem
teraz herbatkę złopię i się zastanawiam co porobic 
|
Jak to co porobić - siedzieć tutaj z nami !! 
Ja niedawno wróciłam do domu, odezwał się jeszcze kolega z wesela i byliśmy na kolacji Ale ja grzecznie zjadłam sobie sałatkę I wypiłam piwko Oczywiście reddsa z soczkiem malinkowym 
Aa i zapomniałam napisać, jak było u dentysty Otóż nie bolało mnie prawie wcale Dał mi podwójne znieczulenie Było kilka momentów, że coś tam zabolało ,ale na ogół to nic nie czułam W piątek mam kolejną i już ostatnią wizytę, ale to będzie odbudowa i nic tam nie powinno boleć
Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-05-24 o 21:43
|
|
|