Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - evra
Wątek: evra
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-03-31, 21:17   #1
carolsunny
Przyczajenie

GG do carolsunny

evra

Chciałabym podzielić się ze wszystkimi kobietkami, które przeglądają to cudowne forum o fakcie iż zdecydowalam się na plasterki antykoncepcyjne...EVRA. Za prawie dwa tygodnie wychodzę za mąż i ze swoim narzeczonym zrobiliśmy sobie przerwę w gierkach miłosnych. Nie miałam więc problemów z antykoncepcją. Wiatropylna chyba nie jestem. Ale w związku z rewolucją kwietniową postanowiłam wybrać się do ginekologa. Śledziłam w nec-ie info o EVRZE i skusiłam się na nie. Niestety zgodnie z moimi obawami w moim miasteczku lekarz nie był na czasie. Ale na drugiej wizycie - wiedza jego się pogłębiła. Dostałam receptę i to się liczy. Dziś wykupiłam /61,50/ i mam nadzieję, że jutro /pojutrze/ zacznę stosowanie. Będę co jakiś czas podciągać temat, żeby poinformować Was, "moje" KOCHANE jakie działanie jest tych plasterków na moj organizm...Może komuś przydadzą się takie informacje. Z ego co się zorientowałam, to apteki raczej nie mają evry na stanie...trzeba zamawiać..nawet w aptece w Galerii Łódzkiej.... Pozdrawiem wszystkich.
carolsunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując