Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-25, 12:27   #4316
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

hejo

bordowa wiesz co to zalezy od ulozenia dziecka duzo jaki masz wielki brzuch ja raz mam pilke raz rozlany i czytalam ze jak dziecko jest pleckami i pupa do gory to robi sie pilka bo go wypycha jak leze bokiem to sie rozlewa bo sila rzeczy glowa i nogi sa po bokach

Lenka ooo wlasnie dzis jade wieczorem kupic te maciejke w obi chyba beda nasiona? tylko powiedzcie mi jak to sie sadzi??
ja serio jestem zielona?
sypnac tymi nasionami czy jak??? tak jak debilowi wytlumaczcie bo ja raz w zyciu kwiaty sadzilam hahaha i to jeszcze takie urosniete ja jakis antytalent jestem
kupialms sobie w kaufie kwiata cellia czy jakos tak takie dzwonki ma tak mi sie podbal.. i kurde jakos opadniete te dzwonki stoi w sloncu na parapecie bo wiem ze lubi slonce podlewam i jakis kiepski ten kwiat hahah nic sie nie uchowa chyba u mnie

Weronisia zazdroszcze wypadu

a ja sobie tak ostatnio nogi wysmarowalam na szybko tymi chusteczkami ze wstyd je pokazywac hahahaha zacieki takie fajne ze hej robie peelingi i w spodniach chodze hehehe dobrze ze twarz i dekold i rece wyszly ok bo tak to nie wiem na golf o tej porze za pozno hahaha

Martucha sliczny pokoik !

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

z sexem roznie bywa..
zalezy ile mials szwow i jak cie pozszywali

ja mialam jedynie 7 szwow ja w ogole po 2 dniach jak wyszlam ze szpitala to zapomnialam ze ja tam cieta bylam czy cos.. czulam takie dziwne uczucie od szwow ale tylko tyle.. zadnego ciagniecia nic. normalnie siedzialam na kanapie itp.. bo jak czytam to niektore jakies kola biora itp.
po 5 dniach jakz djeli mi szwy to ja juz nic nie czulam zupelnie jak by normalnie wsio bylo po tyg to zapomnialam ze ja rodzilam w ogole hahaha