Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-25, 17:04   #494
margo80
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Anglistki.. jedna miała krótszą nogę i utykała a dwie inne z jakimi miałam styczność miały wytrzeszczone gały xD Waga skrajnie różna... cecha wspólna dla trzech - blond włosy.
jeżuuu, to ja bym się łapała na ten blond i ewentualnie wytrzeszczone gały, ale moze nie twórzmy tak drastycznego wizerunku

cieszę się, że już Ci lepiej

szalony Buziaczek - witajcie ponownie. i dzięki za wsparcie dla dwupaków

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
Gratuluje nowym mama

Siala zdrówka

dziewczyny jak pachną wody płodowe? bo nie wiem czy mi sie nie saczątak mi troche polecialo na majtkach a zapach taki dziwny jakby kwaśnycholera nie wiem jak to sprawdzić bo przy córce nie miałam wątpliwości bo ze mnie chlusneło wodą
czyżby coś się zaczęło??
Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
Jak rozpoznac że ból to ból a i że toważyszą mu- albo nie skurcze
czy skurcze przepowiadające są aż tak charakterystyczne że nie można ich pomylic z bólem jak na @
też mnie to nurtuje...
Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie pamietam już kto i w którym wątku ale zapodał linka do stony z przepisami na mufinki - chyba margo ale pewnosci nie mam .
Czy ma któraś adres tej strony może podac, miałam na innym kompie w niemczech ale nie zrobiłam kopii i teraz nie mam . A na tamtym już nie ma bo go wyczysciłam meżowi przed zjazdem

Był tam taki fajny przepis już sprawdzony prze ze mnie a mam bóla na słodkie - jak zawsze zresztą - chyba organizm sie ciągle domaga
tak to byłam ja, zaraz poszukam i podam na dole tego posta

basiawlg - was rownież witam ponownie

chyba chodziło o tej muffinowy link:
http://majanaboxing.blox.pl/strony/muffiny01.html
albo ten:
http://mojewypieki.blox.pl/strony/Mu...ibabeczki.html

mama dziś przyszła i zabrałyśmy się za sprzątanie pokoiku Ewci. w czwartek dokończymy.
od razu mi jakoś tak pozytywniej, że coś w końcu ruszyło

Ewcia
Przemek

Edytowane przez margo80
Czas edycji: 2010-05-25 o 17:07
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując