Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię mrofkowy, pierwszy wątek wymiankowy!!! torby, buty, ubrania!!! Zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-25, 16:49   #1
mrofka
wizażowy robalek

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

mrofkowy, pierwszy wątek wymiankowy!!! torby, buty, ubrania!!! Zapraszam :)

Witam!

To mój pierwszy wątek, jeśli chodzi o wymianę. Oto garstka podstawowych informacji i zasad na wątku:

kolor szary - nie ma (wymienione)
kolor czarny - aktualne (do wymiany)

1.) Regulamin Ciuchlandii chyba zna każda z Was... więc proszę się go trzymać, bo ja to będę robić,
2.) odpisuj u mnie, a ja odpisuję u Ciebie, nawet jak nic nie znajdziesz - to odpisz, proszę!
3.) proszę o konkretne wiadomości, np: "coś u mnie za czerwoną bluzkę?" lub wstawiajcie linki do zdjęć rzeczy, na które byście były u mnie chętne,
4.) wszystkie ciuszki są czyste, tylko dość długo przeleżały w szafie, czekając na swój "czas",
5.) jeśli umówię się na wymianę, to na życzenie mogę wyprać i wyprasować daną rzecz - ale wymagam w zamian tego samego,
6.) nie wymagam rzeczy koniecznie pranej/prasowanej - ponieważ i tak po otrzymaniu paczki będę ją prać. Chyba, że z kimś się umówię na wypranie/wyprasowanie (patrz punkt 5),
7.) Jestem początkująca, dlatego jeśli ktoś będzie miał większą liczbę przekupek ode mnie (od 4 wzwyż) - to ja wysyłam rzecz pierwsza,
8.) Wymiankom większym mówię stanowcze TAK!
9.) Z Wizażankami, które pochodzą z okolic Warszawy (Żyrardów, Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów, Pruszków) Mogę umówić się na wymianę bezpośrednią,
10.) Czy przesyłka polecona priorytetowa czy zwykła - do ustalenia na priv, po dogadaniu się na wymianę,
11.) Jeśli chcesz jakieś dodatkowe informacje na temat jakiejś rzeczy - pytaj! Chętnie odpowiem na każde pytanie
12.) Jeśli po wymienieniu się zauważysz jakiś mankament w rzeczy, którą otrzymałaś - nie wystawiaj od razu negatywa! Napisz do mnie na priv - jestem tylko człowiekiem i czasem mogę coś przeoczyć
13.) Nie odmieniam się,

Zastrzegam sobie kasowanie ciuszków bez powodu! (są wystawione jednocześnie na innym portalu)

A teraz moja mała Wishlista (przykładowe zdjęcia pod spodem). Za te rzeczy dam się pokroić :
saszki krótkie zamszowe wiosenne (nie ocieplane), rozmiar 38. Mogą być nawet jeszcze krótsze niż na zdjęciu. Kolor: szare, ciemnobrązowe, czarne, fioletowe, kobaltowe...
spódniczka - bombka bawełniana, do kolana lub troszeczkę przed. NIE mini! Rozmiar 38/M. Szara lub ciemnobrązowa, ale innymi kolorami też możecie kusić
pojemna, workowata torba w stylu H&M, Cropp czy House
t-shirty z krótkim rękawem z fajnymi nadrukami, mogą być też tunikowate. Rozmiar 38/M ewentualnie 36/S.
koszule wszelakiej maści z krótkim rękawem rozmiar 38/M! We wzorki, w różnych kolorach...

... i wszystko, co wpadnie mi w oko, m.in sweterki różne, szukam też fajnego żakietu

Edytowane przez mrofka
Czas edycji: 2010-09-17 o 12:37
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując