Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
Cytat:
Napisane przez Zwies
nie wiem  on nie ma czasu 
nie wiem, czy raczy go w ogóle znaleźć dzisiaj
Tata się ucieszył, już się pyta o której pociąg i chyba do niego pojadę, bo jak widać do Tżta nie warto 
|
Może śpi ?? Napewno sie ucieszy na Twój przyjazd skoro jesteście pogodzeni i dobrze Wam sie układa
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00
jak mówiłam od zaręczyn 2-3 lata i ślub u nas wszystko trzeba rezerwować minimum 2 lata przed ślubem .
|
nie no tak to ok daj mu troszke czasu
Cytat:
Napisane przez raingirl
Napisałam wstęp i wyszedł mi niemal równiutko od deski do deski na jedną stronę 
|
super
Cytat:
Napisane przez raingirl
Wpaść to pewnie coś wpadnie, tylko gorzej jak wypadnie jak spojrzę na cenę  założyłam sobie limit finansowy i zamierzam się go trzymać... ale coś na pewno znajdę - jak nie tu to w Świdwinie albo w Koszalinie, a jak nie to zrobię tak jak radziła Arrakis i pójdę do sklepów z sukniami wieczorowymi 
Ja się raczej boję, że mnie zlekceważą w tych salonach
Eee tam - w Szczecinie chłopaki po mieście chodzą normalnie w takich koszulach i jakoś nikogo to nie bulwersuje.
|
Hehe to lepiej niech Ci nic nie wypada  Założe sie,że jutro nie bedziesz mogła wyjść z tych sklepów
Mi też nie przeszkadza jak chłopaki chodzą w takich koszulach ,mi sie podobają
Claris kiepska sprawa...skoro ten gość ma zawieszone konto to chyba nic sie nie da zrobić, oszust i tyle:/ Współczuje
Czas edycji: 2010-05-25 o 21:28
|