Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-25, 21:25   #3085
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
nie wiem on nie ma czasu
nie wiem, czy raczy go w ogóle znaleźć dzisiaj

Tata się ucieszył, już się pyta o której pociąg i chyba do niego pojadę, bo jak widać do Tżta nie warto
Może śpi ?? Napewno sie ucieszy na Twój przyjazd skoro jesteście pogodzeni i dobrze Wam sie układa

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość

jak mówiłam od zaręczyn 2-3 lata i ślub u nas wszystko trzeba rezerwować minimum 2 lata przed ślubem .
nie no tak to ok daj mu troszke czasu

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Napisałam wstęp i wyszedł mi niemal równiutko od deski do deski na jedną stronę
super

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Wpaść to pewnie coś wpadnie, tylko gorzej jak wypadnie jak spojrzę na cenę założyłam sobie limit finansowy i zamierzam się go trzymać... ale coś na pewno znajdę - jak nie tu to w Świdwinie albo w Koszalinie, a jak nie to zrobię tak jak radziła Arrakis i pójdę do sklepów z sukniami wieczorowymi
Ja się raczej boję, że mnie zlekceważą w tych salonach

Eee tam - w Szczecinie chłopaki po mieście chodzą normalnie w takich koszulach i jakoś nikogo to nie bulwersuje.
Hehe to lepiej niech Ci nic nie wypada Założe sie,że jutro nie bedziesz mogła wyjść z tych sklepów

Mi też nie przeszkadza jak chłopaki chodzą w takich koszulach ,mi sie podobają

Claris kiepska sprawa...skoro ten gość ma zawieszone konto to chyba nic sie nie da zrobić, oszust i tyle:/ Współczuje

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-05-25 o 21:28
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora