2010-05-25, 23:27
|
|
Zakorzenienie
|
znowu jem:(
pewnie większość z forumowiczek będą mówić ze miały racje a bardziej te co siedzą na dietetyce tak przytyłam...jestem załamana ;( tydzień sobie odpuściłam i to było najgorsze co mogłam zrobić....zaczęłam jeść trochę więcej jakieś zupki mamy potem już były obiadki cale ;( z chłopakiem pozwoliłam sobie na kebaba potem lody( jakieś w kubku waniliowe, gałki) popcorn ;( kilka chipsów piwoo i totalnie zapomniałam o mojej diecie co się okazało klęską ...jak schudłam jakieś 4-5 kg to w tydzień znowu wróciły na szczęście jeszcze jojo nie mam ale jestem blisko (( ratujcie mnie ! błagam;/ chłopak mi nie pomaga bo nie widzi we mnie nic złego jak ważyłam 60 schudłam do 54 a teraz ważę znowu 57;/ masakra;( mój brzuch stal się strasznie wielki boki wracają i nie mogę sobie z tym poradzić ciągle jestem głodna dojadam i w ogóle;( masakraaa jestem załamana...brak pogody z czego zrezygnowalam na ponad 2 tyg z roweru kilka kłopotów , brak kasy na jedzenie dietetyczne i siadłam przy jedzeniu wróciła pogoda na rower nie mam ochoty a dalej się obżeram ciągle jestem głodna choć przed chwila zjadłam...nie strasznie jakoś ale to wraca szybko te kilogramy....pomóżcie mi dajcie mi wsparcie jakieś;(
|
|
|