2010-05-26, 07:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęła Wielkanoc, minie Dzień Mamy, a my o ślubach ciągle ćwierkamy - PM 2011,
Cytat:
Napisane przez hania207
a ja sie akurat kolezankami ze studiow mile zaskoczylam. W prawdzie widzimy sie 5 dni w tyg nie tak rzadko jak Wy, ale z entuzjazmem przyjeły informacje o zareczynach, a potem o ślubie. I moge z nimi pogadac o sukniach i roznych innych sprawach , chociaz zadna z nich ni planuje slubu.
Za to kolezanki z liceum mnie "przekresliły". No bo już nie warto sie ze mna zadawac bo ja bede miala meza, bede nudna albo juz jestem i skonczy sie moja młodosc, wolnosc itp..
Moja przyjaciolka tak mi mowi ze jak dam sobie od razu zrobic dziecko to mnie chyba udusi, ale z nia to co innego,
Ja nie szukam sponsora , a nie bede pracowala jeszcze przez jakies 3 lata po slubie. Więc takie gadanie też mnie lekko denerwuje...
no to ide do wyrka 
|
popatrz, mnie też kolezanki ze studiów wspierają i mogę z nimi o sukniach pogadać a te z liceum już dawno o mnie zapomniały, a jak byłam w ciąży to jedna z drugą miały niby do mnie przyjechać a jedna na to: "no co ty, przecież ona jest w ciąży" serio ale nie wiem co to znaczyło 
dzień dobry i uciekam dziś do mamy kupiłam jej trochę kosmetika, niech się pindrzy
teściowa nam w sumie dała 35 zł na prezent, jak dołożę piatala to pewnie kupię jakąś książkę kucharską czy coś albo kamasutrę 
na razicho 
---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------
Cytat:
Napisane przez Stysik
czesc
kołacz jest lepszy
dziewczyny ide na skazanie... prosze o kciukasy  bede później 
miłłego 
|

a to ten kołacz to co innego? ja tam nie wiem, nie używałąm nigdy tego słowa
|
|
|