Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30+ ... zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-26, 10:54   #2561
Bettix75
Zadomowienie

Dot.: 30+ ... zapraszam :)

Lenko z włosami też tak mam
Gdy jestem zdecydowana pójść do fryzjera to zaczynają mi się podobać
Wiesz, może przez te hormonki waga nie leci w dół, a może tłuszczyk się spala, a wyrabiają się mięśnie?! Bo przecież wiadomo, że mięśnie są cięższe Ja przez pierwsze 3 tygonie ćwicząc szóstkę nie widziałam efektów, a teraz po 5 tygodniach zaczynam dostrzegać
Ps. Świrusy, to drugie nasze imię, hi hi.

Wioluś, no to masz zdolnego męża W tamtym roku jak robiliśmy poddasze (malowanie, wykładziny) to też nie ćwiczyłam, bo do późna pracowaliśmy, więc rozumiem Cię całkowicie A wycieczki po sklepach to też niezłe ćwiczonka Tak się zastanawiam, a może dorzucisz do nich 20 brzuszków wieczorem? To tylko 5 minut, albo nawet nie

Aga, 5...4...3...2...1... IMPREZKA
Foty z Ukrainy wkleję w sobotę lub w niedzielę, gdy będę miała więcej czasu. Dzisiaj o 16-tej mój chrześniak ma występ w przedszkolu, a potem jedziemy z siostrą do mamuśki, by świętować jej dzień

Jeśli chodzi o mnie, to robię tylko szósteczkę, aktualnie nie biegamy. Myślę, że jak skończymy a6w to będziemy od nowa biegać.
Dziękuję dziewczyny za dobre słowa W niedzielę byłam w takim szoku, że potrzebowałam się wygadać... Wczoraj byłam u tatuśka i wyglądał całkiem dobrze. Jutro przewożą Go do innego szpitala, by przygotować Go do pierwszej operacji. Widzę, że strasznie się boi, ale staramy się być pozytywnie nastawieni, aby i jemu to się udzieliło.

WSZYSTKIM MAMUSIOM ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA W DNIU WASZEGO ŚWIĘTA
od 20.11.10 IV faza: stabilizacja
aktualna waga: 58,85kg

06.06.10r. A6W ukończone
Bettix75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując