Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 11:07   #2180
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny mam takiego doła Może to dla niektórych głupie, że tak się przejmuję, przecież to tylko pies. Ale dla mnie to AŻ pies, kocham go jak innych członków rodziny, niektórych nawet mniej. Mój brat powiedział, że taniej by mnie wyniosło uśpienie, co za burak, myślałam że go uderzę normalnie...

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

hd wszystko piękne aczkolwiek nie w moim stylu Masz wielki talent!
Bardzo dobrze Cię rozumiem
Niestety wiele osób, które nie maja takich przyjaciółka jak psiaki czy koty nie potrafią rozumieć tej więzi...

Jak pomyślę, ze Gabie mogłoby coś sie stać to aż mnie ściska w żołądku a jest u nas tylko 8 miesięcy... a co będzie po kilku latach?

Nasza babcia cały czas powtarza "no ale co wy z psem zrobicie jak się dziecko pojawi? Pozbędziecie się go, co? " Też mnie to dobija... To nie jest rzecz!!!
Ale to Babcia, człowiek starszej daty, dla niej psiaki są od pilnowania domu a nie od miłości

Edytowane przez hd2005
Czas edycji: 2010-05-26 o 11:10
hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora