Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy moja suczka moze byc w ciazy!!!!??? :0
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-31, 15:34   #1
szponciak
Raczkowanie

Unhappy

Czy moja suczka moze byc w ciazy!!!!??? :0

Tak jak w temacie...Dzis rano wyszlam z moja suczka na spacer, strasznie padal desz i spuscilam ja ze smyczy chociaz jest w 7 dniu cieczki, bo w tak gesta i nieskoszona mokra trawe nie chcialam wchodzic,a w poblizu nie bylo zadnego psa,,Jednak sie pomylilam Suczka nie sluchala mnie i zaczlea sie bawic z tym kundelkiem bezpanskim i z nim uciekac ku wyjsciu z mojego osiedla... Bieglam za nia ile sil w nogach za zakretem patrze jak ten pies zaczyna wskakiwac na mojego pieska i,,,juz nie musze pisac co robi,,,
Ich "stosunek" trwal gora 7 sekund, bo ten kundelek ja zostawil, a suczka pobiegla sobie dalej na inne osiedle(oczywiscie ja zlapalam, na jezdni, dzkie Bogu nikt nie przejezdzal wtedy).
Moze glupie pytanie zadam, ale czy ona moze byc w ciazy??
Bo u ludzi jest tak, ze nawet mala ilosc spermy, ktora dostnie sie dzieki stosunkowi przerywanemu, czy nawet czasami przez st.oralny moze zdzialac "cuda" i jest sie w ciazy. Moj chlopak uspokaja mnie, ze w ciagu 7 sekund piesek nic nie "zdzialal", bo to za malo czasu. A jak wy myslicie??
szponciak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując