2010-05-27, 21:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Aaaa Wrocławianki a nie możecie się spotkać pomiędzy 7 a 11 czerwca?Wtedy bydem we Wrocku na tym szkoleniu   :r oza:
|
To się spotkamy najwyżej drugi raz (jeśli się polubimy ), bo tak to można przekładać w nieskończoność 
Cytat:
Napisane przez osz rety
faktycznie na 16 już nie wyglądam przez ostatnie 2 lata dojrzałam i wyglądam na 19 
tak Claris wiecznie będziesz 16-letnią Britnyj 
|
tak mi mów 
Cytat:
Napisane przez medeline
Ale Claris nie zgwałciłam, to jeszcze nie jest ze mną źle 
|
Bo Ty nie gwałcisz nieletnich szesnastek 
Cytat:
Napisane przez osz rety
moje również wiesz może nieletnie nie gwałcisz kto wie co Ci przyjdzie do głowy z żoną obok 
|
O no dokładnie  
Cytat:
Napisane przez Biska
Mnie to nikt nigdy nie wzywa 
|
Ja to nawet Twojego gadu nie mam koleżanko 
Byłam z tżtem na lodach i kawce, a potem w sklepie, kupiłam sobie superancką torbę w CCC przypadkowo a potem przyjechaliśmy do mnie i ja miałam głupawkę która jednak wkurzyła tżta, który nie podzielał mojej głupawki, więc się obraził i sobie pojechał. gorzej niż z babą z nim, ale jak sobie chce 
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------
Aaaa i dostałam zwrot kasy od tego sprzedawcy, co Wam ostatnio pisałam bo go poszantażowałam, że się przejadę do tej Trzebnicy, bo to niedaleko Wro, no i przelał kasę (choć nadal utrzymuje, że zwrotu kiecki nie dostał - ciekawe ) Teraz mogę kupić sobie stepper
|
|
|