Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-27, 21:57   #3663
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Aaaa Wrocławianki a nie możecie się spotkać pomiędzy 7 a 11 czerwca?Wtedy bydem we Wrocku na tym szkoleniu:r oza:
To się spotkamy najwyżej drugi raz (jeśli się polubimy), bo tak to można przekładać w nieskończoność

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
faktycznie na 16 już nie wyglądam przez ostatnie 2 lata dojrzałam i wyglądam na 19
tak Claris wiecznie będziesz 16-letnią Britnyj
tak mi mów
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Ale Claris nie zgwałciłam, to jeszcze nie jest ze mną źle
Bo Ty nie gwałcisz nieletnich szesnastek

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
moje również wiesz może nieletnie nie gwałcisz kto wie co Ci przyjdzie do głowy z żoną obok
O no dokładnie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

Mnie to nikt nigdy nie wzywa
Ja to nawet Twojego gadu nie mam koleżanko

Byłam z tżtem na lodach i kawce, a potem w sklepie, kupiłam sobie superancką torbę w CCC przypadkowo a potem przyjechaliśmy do mnie i ja miałam głupawkę która jednak wkurzyła tżta, który nie podzielał mojej głupawki, więc się obraził i sobie pojechał. gorzej niż z babą z nim, ale jak sobie chce

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Aaaa i dostałam zwrot kasy od tego sprzedawcy, co Wam ostatnio pisałam bo go poszantażowałam, że się przejadę do tej Trzebnicy, bo to niedaleko Wro, no i przelał kasę (choć nadal utrzymuje, że zwrotu kiecki nie dostał - ciekawe) Teraz mogę kupić sobie stepper
Claris jest offline Zgłoś do moderatora