Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-28, 08:20   #2268
judus
Rozeznanie

GG do judus
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach...

Dzeń dobry
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kiedy zauważyłyście pierwsze efekty po tych ćwiczeniach? Robię codziennie od dwóch tygodni i nie działa na razie Za wcześnie chcę widzieć zmiany?
ja zaczęłam robić tak od końcóki kwietnia i już na początku maja mój TŻ mi zakomplemenował że mi się łądnie eksponuje ale sama zauważam dopiero teraz, także zachęcam do systematyczności a tamilee tez robisz? bo mi sie wydaje ze te cwiczenia dzalaja lepiej al to tylko moje zdanie wlasnie zamierzam zrobic seryjkę jakoś ta druga czesc do mnei nie przemawia..
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
na opakowaniu jest napisane, że 1 kapsułka dziennie
to chyba zainwestuję w nią, chyba że jednak wybiorę Vitapil ...juz sama nie wiem..

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
pięknie się nabalsamowałam, wydepilowałam, nałożyłam sudokrem na syfki, krem pod oczy, pomalowałam paznokcie i czuję sie super
czy ten sudokrem dobrze dziala na krostki? bo on chyba ma wiele zastosowan..

muszę się pochwalić że moje włoski są tak miękkie po wczorajszej maseczce że ich nie poznaję mi, lśniące...ojj chyba się zakocham w tej maseczce
teraz biore sie za tamilee potem prysznic i na uczelnie bo juz malo czasu zostalo..
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem

Edytowane przez judus
Czas edycji: 2010-05-28 o 08:23
judus jest offline Zgłoś do moderatora