Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nowoczesna sala z pazurem = problem z wystrojem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-28, 08:29   #11
fistaszek24
Zakorzenienie

Dot.: nowoczesna sala z pazurem = problem z wystrojem

Cytat:
Napisane przez stubbornme Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

do ślubu jeszcze troche troche... ale szukam pomysłu na wystrój sali, gdyż nie chce do florystki iść z pustymi rekoma ponadto one maja jakieś takie dziwne pomysły w stylu całe tony materiału, baloników itd

zależy mi na czymś nowoczesnym, żeby nie przesadzić
kwiaty jeszcze nie wybrane więc jestem jak najbardziej otwarta na Wasze propozycje a nie watpie, że jakies macie

Więc.. sala jest oszklona, załączam oczywiście zdjęcia. Stoły będą ustawione w podkowe tj. litere U lub M zalezy od liczby gości, ja - to jest Panna Młoda posiadam sukienke strojną - długi tren, ma różyczki koronke i kryształki - słynna Maggie Sottero Sabelle

proooooooooooosze o pomoc bo oszaleje
Ja bym została przy czerwieni, żółci i czarnym kolorze . http://www.abello.pl/galleries/11/th...90-600x480.JPG na zmianę kwiaty żółte i czerwone i budząca mieszane uczucia czarna organza kwiaty mogłyby być kalie ech widze to czerwony kwiat we włosach. Wiem wariatka jestem ale ja bym zrobiła tam szał zmysłów. Wiesz co jakbyś jeszcze miała kasztanowe włosy z rudymi refleksami to wtdy kwiat we włosach odpaa ale za to jak Ty się wkomponujesz mmmmmm . Kurde sale masz rewelacyjną, bombową i taką moim stylu tylko ja takiej niestety nie mam.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując