Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek uzupełniający o hurtowni TANDEM - plotkowy cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-28, 11:56   #79
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Wątek uzupełniający o hurtowni TANDEM - plotkowy cz. II

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dziewczyny sa plaskie peep toe czekaja na nas odlozone dzis albo jutro je odbiore

a krateczek i tak nie bylo u importera, pan mial na nie kilka zamowien - ale w przyszlym tyg maja wejsc u innego importera wiec czekamy
cudownie jednak mamy szczęście

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam pytanie do posiadaczek wysokich koturn, mam rozmiar 36 i na dlugosc sa dobre, ale mi wyskakuja, kupilam zapietki i dalej mi wyskakuja dzisiaj przeszlam sie do sklepu na probe i nie daje rady a do tego obdarly mi palce, macie jakies inne sposoby na to wyskakiwanie niz zapietki ?? Nie chce ich sparzedawac bo sa takie ladne
Myslicie ze te zelowe zapietki dadza inny efekt niz te zwykle najtansze ? A moze przykleje jedne na drugie
ja kupiłam zapiętki na tył i żelowe wkładki pod przód stopy- tyle, że z tą żelową to znowu taka historia, że stopa jest przez to też wyżej i mnie w palce/górę stopy obtarło muszę je trochę rozchodzić w skarpetkach, bo są śliczne

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi czy tandemowskie buty maja standardowa rozmiarówke?
z tandemem tak jak z sigmą- nie wiadomo bo buty są od różnych producentów