2010-05-28, 11:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
hej
ale czas leci,szkoda,ze tak w pracy mi nie ucieka ale do [oniedzialku w domku i wracam,ale już mi sie nie chce...
Klarissa oj to już puchną ci nogi ja nie pomoge,bo nie wiem co pomaga,ale od babek z pracy słyszłama,ze jak im puchły nogi w ciazy to juz do konca ciazy,ale moze ktoras sie wypowie co moze ci pomoc
wy tak o imionach każdy wybiera jakie mu się podoba,tyele ludzi na świecie,że każdemu co innego się podoba,ale nie ukrywajmy wielu wybiera,bo akurat popularne,ale to ich sprawa i już
jak słysze niektóre imiona i cały wysyp to aż rzygać sie chce,ale mi nic do tego
a co do wyprawki nigdy nie wiemy czy coś się będzie dziać czy nie,moje babki to w zabobony wierzą i ze nic mam nie kupowiać,tylko ja większosć dostaje,a cos nowego już kupuje nie wierze w to i już
np mojej znajomej synek zmarł jak miał 3 meisiace i miałą co na goło go trzymac czy cos tu alezy czy ktoś wierzy czy nie,bo jak sie w coś wierzy to przywołuje się to nieświadomie ale na cos zegnać trzeba,ale niech każdy wierzy w co chce i niech bedzie zgodny ze samym sobą
|
|