Wątek
:
Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-05-28, 13:01
#
2607
anoxa
Zakorzenienie
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
Napisane przez
Linka24
dzień dobry wszystkim ja to chyba okazem zdrowia jestem, bo małemu wcale sie nie śpieszy szyjka zamknieta wszystko ok. Tylko troszkę mały. 35 tydzień a on waży 2265! Mało trochę! widzisz Jaszczurko? Nie martw sie bedziemy miały łatwiejsze porody przy takich maluszkach.
Która jest jeszcze w 35? ile ważą wasze dzidzie?
a wogóle wiecie co dziewczyny? Musze iść na pocztę chyba zrobić rumoru. poniewaz listonosz tak sie wycwanił ze z góry zakłada ze nikogo nie ma w domu i wrzuca awizo do skrzynki. Czekałam na pościel, miała przyjść z all i słyszałam tylko jak sie otwiera skrzynka i po listonoszu ślad zaginął. NOsz kurde i teraz musze sie fatygować na pocztę bo nie chciało mu sie wejśc na podwórko I to kolejny juz raz zauwazyłam..
super wiesci a odnosnie tego ze dzidzia mala tez zawsze pisalam ze wolala bym zeby moj synek byl maly bo latwiej bedzie rodzic
a co do listonosza to tez bym sie przeszla
aniaa
fajny pomysl z ta rocznica
siala
jak juz pisalam to jest indywidualna kwestia kazdej mamy
mi tam dietka mala nawet pasuje tzn to gotowane itp chociaz by dlatego ze bedzie wieksza szansa na szybsze zrzucenie nadmiaru kg
a do mnie wlasnie dzwonil brat podobno za frankfurtem nie wytrzymaly waly i zrobila sie wyrwa i tam ucieka woda wiec jest szansa ze u nas poziom spadnie i ze nas nie zaleje samego frankfurtu tez nie powinno zalac bo jest na wyzszym terenie ulozony oby tak bylo jak mowia!
Wyślij prywatną wiadomość do anoxa
Znajdź więcej postów anoxa