Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pocieszycielskie biedronki `
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 15:33   #12
_ZaagubiOna_
Raczkowanie

Dot.: Pocieszycielskie biedronki `

Ciesze się że mamy tutaj tyle biedronek
jesteśmy niezniszczalne
pamiętajcie

Afnaa - ja też tak kiedyś miałam, facet wielce zakochany a jak ja do niego coś poczułam to olał , było ciężko bolało , ale czas wszystko zmienił po paru tygodniach dostałam od niego sms, zapytał czy chce z nim być, niesamowite było uczucie gdy to ja go odrzucałam bo jeśli wtedy mnie nie chciał to na mnie nie zasługuje ! i będzie wszystko dobrze zawsze tak jest, potem ty będziesz sie tulić do księcia z bajki a on będzie sie na was patrzył i uciekał do odmu. role się odwrócą już niedługo i WiecznieZakochana dobrze ci poradziła, zawsze skutkuje gdy np. uśmiechasz się do telefonu , nie dawaj mu satysfakcji .
jesteśmy z Tobą

WiecznieZakochana - tak, dobrze wnioskujesz, zakochał się od nowa tak naprawdę bo kiedyś z nią był , też jestem z siebie dumna byliśmy razem ok. 6 miesięcy, hehe oczywiście że tak ! wszystkie zasługujemy

ana92pl - popieram jak najbardziej taką postawe! jak nie ten to następny ! pływa wiele rybek w tym morzu i jeśli ci faceci nas zranili to nie są nas warci, kiedyś oni będą cierpieć a my będziemy najszczęśliwsze na świecie !

PaniJana- hehe nauka bardzo dobra, naprawdę ! mam podobną teze ale troszeczke inną, jak jest źle to następnego dnia będzie o wiele lepiej, bo ciągle nie może sie walić ! Bóg i los muszą spieprzyć życie kolejnym osobą i napewno nie będą ciągle tobą zainteresowani ! i przeżyjesz ten straszny incydent, nic nie dzieje sie bez powodu może dzięki temu bd jakieś miłe chwile z tż (choć napewno było ich mnóstwo)

MalinowaGirl- wiem bo mój a co do twojej historii , to oni są głupi ! przyjaźń jest najważniejsza ! choć może troszke niepotrzebnie się z tym uczuciem ukrywałaś, dobrze by było gdybyśto wyznała przyjaciółce , szczerość się liczy. Ale jeśli teraz jest już dobrze i jesteś szczęśliwa to trzymam kciuki na przyszłość, i jakbyś chciała z nim być to upewnij się czy twoja przyjaciółka nie ma nic przeciwko temu, nie potrzebnie wszczynać wojne

A co do mnie laski, to wam się pochwale że jest mi naprawdę dobrze w szkole to on sie na mnie gapi a ja stosuje np. właśnie patetnt z telefonem , niech sb myśli że kogoś mam ! a co ! staram się nie spędzać w domu samotnie godzin , chodze na imprezki (w weekend czekają mnie 2) skupiam się na nauce, zdjęciach i pisaniu , robie to co lubie , dbam o siebie i jakoś dzień za dniem mija.

Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3

_ZaagubiOna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując