Zakorzenienie
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Dior, Demeter, Scott Barnes, McQueen, Tigi na pachnidła
Zapraszam do wymiany
Dokładka: LRP Redermic i SVR Hydracid Alfa+
Szukam pachnidła:
Penhaligon's - Elixir
Penhaligon's - Malabah
Donna Karan - Labdanum
Durbano - Rock Crystal
Hermes - Ogródek nilowy
Max Mara - Kashmina
CdG - Ouarzazate
Flowerbomb
Etro - Etra
...... z innych tylko kadzidła żywicze 
Nie szukam: odlewek, chyba że resztki w oryginalnej butelce.
Z kolorówki i pielęgnacji, chętnie przygarnę: - Tigi, Catwalk, Curls Rock, Leave In Moisturizer
- Avene - Diacneal - nowy
Wymienie:
- Christian Dior, Diorshow Powder Backstage – 012 Dreamlight – ubytek widoczny na zdjęciu. Przy czym było go już mało w opakowaniu.
- Avril Lavigne, Black Star 30ml, nowy. Wyciągniety tylko z opakowania – nieużywany!
- Alexander McQueen – My Queen EDP, 50ml, ubytek znikomy.
- LRP Redermic - otwarty miesiąc temu (10.05), wzzny do 05.2011. Została połowa tubki. Szczelnie zamykany, dbałam o to aby do tubki nie dostało się powietrze.
- SVR Hydracid Alfa+ - otwarty 05.05, została ok. połowa opakowania. Pozbywam się, gdyż nie pasuje mi zapach tego kosmetyku... nie moge dłużej
Ważny do 12.2010 - jeszcze w starym opakowaniu. W sam raz na testy - w działaniu genialny krem!
Nie ma:
Scott Barnes, Loose Powder, Diamond Dust 9,5g – Puder jest nowy, nieużywany gdyż za ciemny. Mam go z wymiany wizażowej. Jak widać na zdjęciach, pod nalepkę zabezpieczającą wdarł się puder, przez co wieczko ubrudziło się od pudru. Opakowania pudrów Scott Barnes nie są wypełniane pudrem po same brzegi
Tigi, Bed Head, Superstar - Aktywowany ciepłem lotion dodający objętości – zużycie widoczne na zdjęciu. Ubyło może 1,5ml. Oddaję, gdyż wole jednak coś w sprayu
Lancome, Star Bronzer, Bamboo 40g- używany, ale bardzo malutko. Zużycie widoczne na zdjęciu. Pewno jest już po terminie, bo kupowany dość dawno .
Demeter Fragrance Library Thunderstorm 120ml – ubytek znikomy, widoczny na zdjęciach
Edytowane przez psycha
Czas edycji: 2010-06-12 o 18:41
|