Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-29, 09:43   #4773
sheryl
szeryfcio

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez ewelinka25_1985 Pokaż wiadomość
witam
dopiero co sie zapisałam do avon ( zamowiłam pierwsze zamowienie za 500 zł i mam ją mieć dostarczoną w środe) mam pytanie czy jest możliwość juz w środe jak dostane numer konsultantki zamowic nastepny towar czy trzeba najpierw uregulować pierwsza fakture prosze o odp na maila ewelinka23.1985@amorki.pl
możesz zamówić, na uregulowanie fakturki masz czas - termin podany na fakturze.

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
no tak porobili..jak to krystell pisala kiedys pracownicy byli bardziej zaangazowani. moge tez podejrzewac ze dostawali normalne pieniadze za swoja prace a jak jest dzisiaj tylko moge sie domyslac po sobie. sama podczas studiow pracuje na takiej powiedzmy obsludze klienta i musze Wam powiedziec, ze kilka lat temu pracownikom placili dwa razy tyle co teraz ( plus teraz chca tylko osoby uczace sie- co za tym idzie takie ktore nie maja sie po co wiazac z ta praca wiec obojetnie im). Ja mam jeszcze takie jakby sprawdzanie ilus tam rozmow w miesiacu i jak mam je dobrze to mam premie...uwaga uwaga w porywach 50 zl. jak cos mam zle nie mam tych 50zl a poza tym na nic to nie wplywa. wiec same zobaczcie co to daje? zadna to motywacja i tak jest teraz niestety w wiekszosci firm wiec mozna z duzym przymrozeniem oka traktowac to co do nas mowia. przykra prawda
rozumiem cię ale też uważam, że swoją pracę, jakąkolwiek by się nie miało, zawsze powinno wykonywać się rzetelnie (to apropos tych niemiłych konsultantów). To świadczy o człowieku. Ja rozumiem, że brak motywacji, niedocenianie pracownika przez pracodawcę potrafi zniechęcić do pracy, ale niech wtedy jeden z drugim zmieni pracę, poszuka takiej która będzie go satysfakcjonowała i dawała lepsze pieniądze, a nie wyżywa się na klientach. Co ja jestem winna, że pan mało zarabia? Niech sobie znajdzie lepszą pracę.
No cóż, praca z klientem jest specyficzna, nie każdy się do niej nadaje.