2010-05-29, 09:43
|
|
szeryfcio
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
Napisane przez ewelinka25_1985
witam
dopiero co sie zapisałam do avon ( zamowiłam pierwsze zamowienie za 500 zł i mam ją mieć dostarczoną w środe) mam pytanie czy jest możliwość juz w środe jak dostane numer konsultantki zamowic nastepny towar czy trzeba najpierw uregulować pierwsza fakture prosze o odp na maila ewelinka23.1985@amorki.pl
|
możesz zamówić, na uregulowanie fakturki masz czas - termin podany na fakturze.
Cytat:
Napisane przez crescent
no tak porobili..jak to krystell pisala kiedys pracownicy byli bardziej zaangazowani. moge tez podejrzewac ze dostawali normalne pieniadze za swoja prace a jak jest dzisiaj tylko moge sie domyslac po sobie. sama podczas studiow pracuje na takiej powiedzmy obsludze klienta i musze Wam powiedziec, ze kilka lat temu pracownikom placili dwa razy tyle co teraz ( plus teraz chca tylko osoby uczace sie- co za tym idzie takie ktore nie maja sie po co wiazac z ta praca wiec obojetnie im). Ja mam jeszcze takie jakby sprawdzanie ilus tam rozmow w miesiacu i jak mam je dobrze to mam premie...uwaga uwaga w porywach 50 zl. jak cos mam zle nie mam tych 50zl a poza tym na nic to nie wplywa. wiec same zobaczcie co to daje? zadna to motywacja i tak jest teraz niestety w wiekszosci firm wiec mozna z duzym przymrozeniem oka traktowac to co do nas mowia. przykra prawda 
|
rozumiem cię ale też uważam, że swoją pracę, jakąkolwiek by się nie miało, zawsze powinno wykonywać się rzetelnie (to apropos tych niemiłych konsultantów). To świadczy o człowieku. Ja rozumiem, że brak motywacji, niedocenianie pracownika przez pracodawcę potrafi zniechęcić do pracy, ale niech wtedy jeden z drugim zmieni pracę, poszuka takiej która będzie go satysfakcjonowała i dawała lepsze pieniądze, a nie wyżywa się na klientach. Co ja jestem winna, że pan mało zarabia? Niech sobie znajdzie lepszą pracę.
No cóż, praca z klientem jest specyficzna, nie każdy się do niej nadaje.
|
|
|