Wątek
:
Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-05-29, 10:43
#
2247
martucha84
Zakorzenienie
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Cytat:
Napisane przez
Madzialenka12344321
oooo kiedy, kiedy?? Mi tez się kiedys w przyszłości marzy taka sesja. Widziałam nawet zdjęcia od naszego slubnego fotografa i fajnie to wyszło. Dlatego na bank będziemy ją miec. Ale .... zanim ja będe w ciązy to ...
wy juz drugą sesję będziecie mieli
wiec tak
jestem rozdarta
napewno wiem ze chce zeby zajal sie tym moj slubny fotograf...
no i tak.. wszyscy planuja piekne rocznicowe wyjazdy prezenty... a my na rocznice bedziemy albo chwile przed albo w trakcie albo po porodzie.. bo slub mielismy 8 a termin na 10.. wiec odpadaja romantiko wyjazdy...
i wymyslilam zeby zrobic sobie taka sesyjke z brzuszkiem ale taka sliczna delikatna
bardzoooo zmyslowa...
szczegolnie ze maz non stop mi mowi ze nigdy go tak niepociagalam (tzn przed ciaza go pociagalam ale w ciazy to cos wyjatkowego) ze pieknie wygladam ze go kusze i ze nie ma nic piekniejszego jak jego kobieta noszaca jego dziecko i wogole.. jest zakochany i jakby mogl to by mnie non stop podziwial... wiec chcialam mu zrobic wlasnie taki album tylko dla nas... zreszta ja sie nie ludze po porodzie pewnie jakas skora bedzie wisiec i troche to potrwa zanim wroce do figurki wiec dla siebie tez bym chciala...
i jestem bardzo za takim prezentem... ale
rozczula mnie jak z caluje moj brzuszek jak do niego gada dlatego chcialabym zeby on tez byl na takiej sesji zeby mial kilka profesjonalnych ujec z nami...
i jestem rozdarta miedzy super niespodzianka a jego uczestnictwem...
jeszcze mysle czy moze byc tak nie zrobic ze go zabrac do studia i nic mu nie mowic i bedzie mial nespodzianke albo pojechac wczesniej zrobic kilka ujec a mu kazac dojechac i reszte zrobic juz razem...
moze mi doradzicie co byscie zrobily?
Cytat:
Napisane przez
sas
Marta ja tez uwielbiam te farby
moj pokoj jest pomalowany wlasnie na ciepply pomaranczowy i zolty
jak bedziemy uzadzac dom tez napewno bedw wybierac w farbach tej firmy
skoro maszje na scianie i jestes zadowolona to utwierdzilas mnie w przekonaniu ze ja tez chce
Wyślij prywatną wiadomość do martucha84
Znajdź więcej postów martucha84