2010-05-29, 11:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Napisane przez Anastazja86
o tak, jak jest słoneczko to od razu chce się żyć 
udanych zakupów życzę 
na pewno ładnie upniesz sobie włoski  z resztą ładnemu we wszystkim ładnie 
gadałam przed chwilą z kumpelą na gg, ona żyje w Holandii i teraz przyjeżdża na urlop do Polski i chce się spotkać w weekend  wszystko byłoby ok gdyby nie to że chce mnie upić i wylizać bo jest lesbijką  Tż oczywiście zabronił mi się z nią spotkać  śmiać mi się chce hehe..a ja taka wyposzczona że chyba skorzystam z zaproszenia 
idę teraz na miasto, muszę zajść do Biedronki i do sklepu tytoniowego  przy okazji może odwiedzę Naturę 
miłego dnia robaczki 
|
Ooo ja , niezłą masz koleżankę Ale tylko przelizać, czy coś jeszcze ? I tak wprost Ci to powiedziała, bez żadnych ogródek ? No nieźle
No zakupki się udały 
A z tym ładnym to dziękuję he , ale chyba dzisiaj będzie problem , szczególnie z włosami ... Chciałam je nawinąć na wałki , ale zanim bym je nawinęła, to wyrwałabym sobie połowę włosów, więc po myciu nałożyłam na nie piankę i same się pokręcą, zobaczymy, co to będzie, jak wyschną. Dzwoniłam do fryzjerki, czy nie uczesałaby mnie tak awaryjnie, ale nie miała czasu niestety 
Jeszcze muszę się wykąpać i wymalować i zrobić te nieszczęsne włosięta i jestem gotowa
Wszystko mi dzisiaj z rąk leci, od rana stłukłam słoik musztardy, kubek i dwa talerze :/
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------
Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja
|
No obyś miała rację
A co się stało, że tak wcześnie wstałaś ? Muszę chyba to zapisać w kalendarzu
A u mnie się chmurzy :/ Jak będzie padać, to się wku.wię :/
|
|
|