Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-29, 11:47   #1608
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

Cytat:
Napisane przez 19katarina82 Pokaż wiadomość
Ale słodko aż się szeroko uśmiechnęłam

mam nadzieje, że i ja będę miała niedługo tu co napisać, bo rozstaliśmy się... Miałam dość po 3 miesiącach słuchania że jest singlem, że jak nie ja to inna... skoro nie chciał byc ze mną to go zostawiłam. zasługuje na kogoś kto mnie doceni

ja odczuwam to na każdy kroku, codziennie, co chwilę, w niedzielę TŻ po wieczornej mszy na której byliśmy razem zrobił mi niespodziankę pojechaliśmy do mojego ulubionego miasteczka z którym mam ogrom wspomnień, pospacerowaliśmy i wszystko mu opowiedziałam związane z tym miejscem, gdy mówi że mnie kocha i tak mocno przytuli zawsze mam łzy w oczach bo widzę że robi to z całego serca.. w ogóle mówi że jestem jego księżniczką i zawsze jest tak jak ja chce, tzn czy oglądamy film czy idziemy na spacer czy coś tam to ja decyduje, przede wszystkim wiem że jestem dla niego najważniejsza na świecie choć znamy się 3 miesiące a jesteśmy 2 ze sobą, ostatnio miałam okres położylismy się poleżeć sobie i TŻ musiał jechać bo umówił się z kolegą a ja się rozpłakałam.. czemu? nie wiem sama.. tak bardzo nie chciałam zeby jechał i mnie zostawił samą bo wiedziałam że całą noc nie zasne i będę się męczyć z brzuchem, TŻ wyłączył telefon przytulił mnie i próbował rozsmieszać hehe oczywiście został na tyle ile chciałam
tyle razy trafiałam na dupków, kolesi którzy chcieli tylko jednego i już zwątpiłam, że ktoś mógłby mnie tak po prostu pokochać a tu pojawił się on wiem że Bóg mi go zesłał żebym zobaczyła na czym polega ta prawdziwa miłość
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując