Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-29, 12:52   #390
MaZa3
BAN stały

Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej

Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość
To ja czekam z niecierpliwością na to photo
Otręby (najlepiej ze śliwkami) i siemię warto kupić - pobudza trawienie i zdrowe
I również uczę się w drugiej połowie dnia - jak dostanę przykładowe zadania, jakie były na dwóch ostatnich kartkówkach z matmy... I jakie mają być na kolejnej, czyli z samej matematyki mam 3 kartkówki (nie mówiąc o reszcie)
Brata pomęczę, jak zad. dostanę i nie będe umiała ich pokonać...
Ja na gryczanej mam podajrze 368 więc to jest pewnie po ugotowaniu
Pączki są beeee

Mój obiad, który powoli przygotowuję: 150g marchew (36kcal), 60g starta pietruszka (30), 40g seler starty (11), kostka wołowa do podduszenia warzyw (2,5kcal), gryczana (ok. 185) = 264,5

O kurde, nie wiedziałam, że tyko tyle tego wyjdzie dodam jeszcze jedną marchew to będzie niecałe 300kcal no i starczy, bo śniadanie obfite i później jeszcze kiełbaskę zjem.

Co myślicie?
kiełbaskę?? a jaką?? Pewnie, mięso mus jeść, ja dzisiaj też chyba na podwieczorek skonsumuję jedną kanapeczkę z wędliną i z pieczywkiem chrupkim. A warzywka dusisz na patelni?? Bo ja to chyba ugotuję sobie takie warzywka z torebki (zamrożone) są pyszne 250g ma 125 kcal chyba, ale nie zjem 250 gram raczej i do tego kaszka gryczana. Co myślisz?

Edytowane przez MaZa3
Czas edycji: 2010-05-29 o 12:54
MaZa3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując