|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
Napisane przez anoxa
powiem ci ze mam tak samo nie wiem czemu ale strasznie juz tesknie za moim synkiem a co do tych smsow to jest to jeden z powodow dla ktorych obserwuje mamusie majowo czerwcowe i jeszcze te zdjecia dzidziusiow
leze leze juz sie nie ruszam
|
Anoxa spróbuj przemyć sobie krocze rumiankiem (nawet kilkarazy dziennie) jest bezpieczny a bardzo pomaga
Cytat:
Napisane przez Alguien
Czesc mamuski
Zostalo mi 15 dni to terminu porodu  
|
Alquien ty to codziennie się oddzywaj bo jak cię nie będzie chociaż z pół dnia to wszystkie zaczniemy mysleć że to już 
Wiecie co- ostatnio łapię dołek. Czuję się taka ciężka i nieporadna. I na dodatek mam już 13+ nogi mi zgrubły i tyłek też. A apetyt wcale nie ustaje. Ja już chcę do swojej wagi powrócić 
Po drugie zazdroszcze wam tych przygotowań, remontów. Mój mąż przyjeżdzą z pracy z Wrocławia co 2 a czasem 3 tyg tylko na weekendy (w piątek w nocy przyjeżdza a w niedzielę wyjeżdża) i nie ma czasu nawet cokolwiek zacząć robić. Teraz ma przyjechać na Boże Ciało i będzie remontował pokój ale to wszystko będzie na wariackich papierach bo będzie miał tylko 2 dni na zrobienie tego. A pracy jest minimum na tydzień.
Smutno mi