Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-30, 00:42   #1142
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Jak bylas mala? Czy Ty masz jakies ukrainskie/rosyjskie korzenie Chihu?

No co, co? Kazda urocza istota posiada "sekreciki" zaburzajaco-podkreslajace caloksztalt

Nie dalej jak wczoraj czytalam artykul, w ktorym bylo tez i o tym filmie troche. Szkoda, ze sa takie problemy z jego sciagnieciem. Jak Ci sie uda do niego dotrzec, to daj mi znac
Mam, mam, nawet bardziej zagmatwane niż ukraińskie/rosyjskie. Mamę mam pół Żydówkę pół Tatarkę pochodzącą z Ukrainy Co bardzo lubię ludziom oznajmiać, bo to taka fajna ciekawostka według mnie Chociaż ostatnio bardziej z tym uważam, bo ostatnio zaczęłam dostrzegać faktyczne istnienie radykalnych nacjonalistów dookoła mnie (np. paru takich mieszka zaraz obok nas w moim rodzinnym miescie) i zaczełam czuć zagrożenie Babcię i prababcię, i dziadka mam na Ukrainie. Kiedyś jeździłam tam na każde wakacje

Jakie są Twoje "sekreciki", szmyrku? Przyznaj się

Znalazłam jakieś linki już do rapidshare'a, ale jutro obczaję chyba, co i jak, bo ten film jest tam podzielony na części, no i nie wiem, czy to pełna wersja, czy okrojona i jak z jakością. Ale jak ściągnę i obadam co i jak, to dam Ci znać Też czytałam już parę artykułów na temat tego filmu i coraz bardziej mnie intryguje. Aż pod wpływem jednego z nich stwierdziłam, że namówię TŻa do wspólnego oglądania, chociaż na początku nie miałam takiego zamiaru. Niech się chłopak edukuje, a co!