Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przyjaciel vs TŻ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-30, 14:30   #1
taila_s
Raczkowanie

przyjaciel vs TŻ

Dodałam wpis w 'starym' wątku ale nikt mi nie odpisał dlatego postanowiłam napisać nowy... A że temat nie może być zbytnio rozwinięty to moderatorzy mogą go jutro usunąć... I przepraszam za zamieszanie ale nie wiem co mam robić...

Mam przyjaciela-chłopaka (przyjaźnimy się od 3 lat) jednak gdy miałam problemy w moim związku(który trwa 2 lata a problemy były przez moja zdradę) on był przy mnie i w końcu wyznał mi miłość ale ja do niego nic nie czuje poważnego i to mu powiedziałam... Powiedział że rozumie że TZ znaczy dla mnie wiele więcej i mimo wszystko chce nadal się ze mną przyjaźnić... Trochę dziwnie było dlatego dopiero po miesiącu (dla niektórych może już) zaczęliśmy normalnie rozmawiać ale od tamtej pory sie nie spotkaliśmy (będzie ok 4 msc) Ale dziś mi napisał że ma poważny problem i że bardzo mu zależy na spotkaniu ze mną i na rozmowie... Tylko problem tkwi z moim TZtem bo obiecałam mu że nie będę sie spotykała z żadnym chłopakiem żeby odzyskać jego zaufanie... I napisałam mu czy mogę wyjść do tego przyjaciela i wyjaśniłam sytuację że ma problem i tylko dlatego... Ale on nie odpisywał (miał być na początku w pracy a później miał pojechać do babci do szpitala z rodzicami) wiec zadzwoniłam jeden raz drugi trzeci nie odbiera... Wiec napisałam że nigdzie nie będę szła ale żeby sie chociaż odezwał... i nadal nic...

I pytanie co ja mam zrobić? Iść na to spotkanie z tym przyjacielem? nie chce go zawieść ale nie chce też dać mojemu TZ powodów do niepokoju ani złości...
taila_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując