2010-05-30, 21:31
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część X ::..
rawita gratuluję!!!
limonatka no obżarłam się dzisiaj jak bak Ale że jestem przed @ to ciagle bym tylko jadła i jadła A co do drożdżowego to przepis pochodzi z przepisowego, mega latwe do zrobienia Za pierwszym razem mi średnio smakowalao, ale musialam się przestawić na smak maki pelnoziarnistej i teraz je uwielbiam Pieke blachę i kroje na kawalki i mroże... Potem sa takie wilgotne po rozmrożeniu i przepyszne 
Staram się w tygodniu nie jesć nalesników czy ciasta, ale drożdżowe na niedzielne śniadanko do kawki to już tradycja   
Aaaaaa polecam taki deserek dla nieprzepadajacych za twarogiem (dobrym źródłem bialka hihi) - pół kostki rozdrabniamy w misce widelcem i zalewamy jog nat z podwojną porcja slodziku i lyżeczką kakao... Jezu normalnie myslalam, że wyskoczę z siebie tak mi smakowało, a ja z tych niezbyt twarogowych jestem 
limonatka ja robię podobną zupę, tylko jeszcze na cycku z kuraka i ze świerzych pomidorów i daję duzo cebuli i nie miksuję   
A galaretkę kupuję normalna w sklepie z cukrem... Jadlam ją tez na I... Jakoś sobie życie trzeba umilać żeby nie przesadzić i w drugą strone z tym odchudzaniem   
ilonaP a czemu uważasz że godziny na rowerku i bierzni to czas stracony?? Ja bym tuatj polemizowala... Zgadzam się, że i wysiłek silowy być musi, ale ćwiczenia kardio też są ważne... Ja na razie chodze na spinning i dopiero za 2-3 tygodnie planuje zacząc shape czy abf... Najpierw chcę żeby mi sie organizm przyzwyczail do większego wysilku po 2 miesiacach niećwiczenia...
aiyyo tu masz schemat wprowadzania wegli na II http://kuchnianaplazy.blox.pl/strony/II.html
Poczytaj sobie, tam jest wypisane ile czego można na II z węgli i owoców... Jogurty owocowe kupne bym odstawila, lepiej sama zrób z naturalnego i owoców i doslodż slodzikiem lub fruktozą... Te kupne, maja sporo cukrów mimo że light... Parowki też dobrym rozwiązaniem nie są, lepiej upiecz sobie filet z kurczaka poprzedniego dnia, czy zrób mielone z kurczaka i wtedy na śniadanko z chlebkiem i surowką... Gdzies wyczytalam, ze na II mozna tylko pieczywko samodzielnie robione, ale tu niech sie wypowiedzą bardziej doświadczone dziewczyny... W przepisowym watku są przepisy na pyszne buleczki jogurtowe i na proste chlebki... Węgle wprowadzaj według schematu, przynajmniej przez pierwszy tydzień i obserwuj swój organizm jak reaguje i potem w drugim tygodniu możesz nadal iść schematem albo zwolnić...
Dziewczyny dajcie mi jakiegoś kopa, bo strasznie mi się slodkiego chce...
|
|
|