2010-05-30, 22:20
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Cytat:
Napisane przez ewamik1971
I tak się dziwię że miałam spadki w tym tygodniu bo porcelanki nie miałam już od 9 albo 10 dni co jest dowodem że nie grzeszyłam ,bo jak sobie pozwalałam to porcelanka była tak co 3-4 dni chybabędę musiała zaaplikować sobie coś w 
|
no czopek glicerynowy nieźle działa , a swoją drogą ja jak nie mam dwa dni to kombinuję, bo wcześniej raz dziennie to co najmniej, więc nie umiem inaczej, jak ty dajesz radę tyle dni 
Cytat:
Napisane przez karadka
czesc dukaneczki  nie odzywalam sie ani rano ani wieczor bo pierzemy te dywany i wszystko mam poprzestawiane i nie mialam dostepu do kompa  od wczoraj +0,1 ale jak na te lody co je zjadlam (normalne ale troszke tylko) to i tak maly wzrost
gratuluje wszystkich spadkow!!! 
|
Karadko to trochę kalorii spalisz przy tych dywanach, jak nie kot to dywany - ty Kochana to masz sposoby 
Cytat:
Napisane przez jolka65
Megi nie po czarowałaś wczoraj i zobacz co się dzieje, prawie same wzrosty 
|
się poprawię
Cytat:
Napisane przez sylwusia085
zauwazylam ze zawsze tak mam ze caly tydz waga stoi w miejscu (no chyba ze sie nazre jak swinia) a w proteinowy czwartek spadam do 67   chyba moge uznac moje starcone na pewno 13,5 kg za sukces hm?  bzuiaki
|
Sylwusia pewnie że sukces 
Cytat:
Napisane przez 50wiosen
Jeżeli mogę Ci poradzić na zatoki to polecam tzw prasowanie jak ja to mówię czyli bierze się mały ręcznik składa na kilka części na taką kilku centymetrową opaskę i prasuje gorącym żelazkiem a potem przykłada do czoła. Gdy przestygnie ponawiamy prasowanie. Tak robimy przez ok godzinę. Po takim rozgrzaniu nie wolno wychodzić z domu aby nie przeziębić. Jest to stary sposób mojej babci ale wtedy grzało się sól na patelni i do ściereczki.
Ta metoda pomaga gdy boli głowa od zatok. Polecam.
|
właśnie miałam polecić grzaną sól w ściereczkę najlepiej lnianą - ja tak zawsze robię i nieźle pomaga 
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------
CZARY MARY
NIECH RANO SPADKI WAGOWE NASTANĄ
|