2010-05-31, 00:02
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
cześć dziewczyneczki moje 
Cytat:
Napisane przez strippi
będzie dobrze
gratulacje
(...)
|
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
(...)
nie bój się super, ze juz nidługo zaczynasz
Dokładnie, ja tez się cieszę, ze mam nazwisko męża.
A mam pytanko  widziałam Twoje zdjęcie na nk (tzn twojego męża z Julcią) i mam pytanko, czy my mamy takie same obrączki?? 
|
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta
|
Cytat:
Napisane przez baja_86
mój też był na rybach, pojechał rano po 5 i wrócił po 16. Teraz po ślubie rzadko jezdzi, ale przed jak maiła staw pod nosem to non stop siedział
Podołasz, podołasz, zobaczysz jak będzie fajnie Powodzenia
|
Cytat:
Napisane przez martucha84
bo koncerty na zywo to cos innego niz w tv 
odpoczywam odpoczywam:
gratulacje bede trzymac kciuki
gadas z*******y! bedziesz wygladac PIEKNIE 
a przedpokoj.. tz wlasnie konczy malowac ostatnia sciane  jutro dodatki.. coraz bardziej mi sie to podoba 
koniecznie pozniej pokaz fotki
slodziak
a ja oficjalnie zakonczylam studia    tzn mam wszytkie wpisy itd...
teraz tylko 11 zawiesc prace i oddac indeks  a potem 30 obrona...
coraz bardziej sie stresuje 
|
Dziękuję dziewczyny za wsparcie przyda się w każdej ilości.
Na dzień dzisiejszy mam kompletną pustkę w głowie i zaczynam się zastanawiać czego by się tu pouczyć żeby sobie coś przypomnieć 
wszyscy radzą żeby dać na luz i chyba tak zrobie
pisałyście o nazwiskach...ja jak byliśmy w USC po dokumenty to bliska płaczu byłam...bo tak jak Klion napisała jak zobaczyłam nazwisko męża w zestawieniu z moim imieniem jakoś mi to nie brzmiało poczułam się jakbym istnieć przestała ciut żałuję, że nie wzięłam dwóch mimo, że razem nie brzmią zbyt fajnie, ale do tej pory jak się przedstawiam to lecę z panieńskim chyba że ktoś ma dowód w rękach mój i się dziwnie patrzy to wtedy się miarkuję
nie oswoiłam się jeszcze z nowym 
Marta obrona to formalność, u nas poszło tak szybko, że nawet stres porządnie nie zadziałał 
wiesz kogo będziesz miała w komisji ;>?
Strippi Julka jak tak ją oglądam na nk to kropla w kroplę Twój mąż wiem, że się powtarzam ale podobieństwo jest uderzające 
fotka z misiem wymiata 
Rybulko Twoje fotki z Miłoszkiem na nk też śliczne no i jako mamcia też kwitniesz promieniejesz i zachwycasz 
Madzia pamiętaj, że zdrowie ma się jedno więc trzeba o nie zadbać.. Ja czekam aż wpadnie dodatkowa kasa i biorę się za uzębienie moje...bo leczenie z kasy chorych jak dla moich zębów jest nieskuteczne 
...ech mieliśmy grilla zrobiłam sos czosnkowy i "wali" ode mnie na km 
żuję już pół godziny natkę pietruszki po podobno zabija smak czosnku, ale czy ja wiem czy ona działa ja czosnek nadal czuję a buzia po brzegi wypchana 
zmykam dobranoc
Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-31 o 00:03
|
|
|