Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-31, 07:42   #2576
orzeszek01
Zakorzenienie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI

Cytat:
Napisane przez cerveza Pokaż wiadomość
.

Ja mam swoją wizję redukcji, Ty masz swoją. Nie dokonuj nadinterpretacji moich postów.

A ED to się bierze chyba z czegoś więcej, niż z czytania NCJ, o czym sama jak mniemam doskonale wiesz.
Poza tym, ciągle Cię widzę na R, może jakbyś raz zrobiła naprawdę dobrą redukcję (nie pseudo-redukcję typu jabłko to pełnowartościowy posiłek i wieśniak to podstawowe białko) to byś nie musiała tkwić wiecznie w jednym punkcie.
Ale co ja wiem, naczytałam się sfd i próbuję ich "nieludzkie" rady z dobrego serca zaserwować biednym i lubiącym owocowe jogurty wizażankom.
Litości.
Pozdrawiam.
Skad Ty wiesz w jakim ja punkcie 'wiecznie trwam' Skad wiesz jakie ma przyczyny moja redukcja?Myslisz ze nadwaga? Mylisz sie,ale
Nie bede Ci sie spowiadac ani z mojej wagi,ani z mojego ED. A na tej swojej 'pseudo' redukcji chudne wiec pseudo ona nie jest.
Takie uwagi zachowaj sobie lepiej dla siebie, wyskakiwanie z takimi tekstami do osoby z zaburzeniami odzywiania jest naprawde na miejscu
Kolezanka cerveza jest o prostu dyplomowana dietetyczka, wiec wie wszystko jesli chodzi o Redukcje, jest wiesniak na sniadanie-syf, chleb razowy-syf.
A moim zdaniem po prostu naczytala sie za duzo sfd i tyle.

Wciskam ignora,po prostu.
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora